Social Icons

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η επαφή σας με ανθρώπους θα είναι από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας, γιατί έχετε μάθει να αναγνωρίζετε τη σπουδαιότητά της, αλλά και γιατί θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας ενεργοποιεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι κινήσεις που θα κάνετε, όπως και οι πρωτοβουλίες ή η νέα τακτική που θα αναπτύξετε, προκειμένου να αναπτύξετε τους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή κάποιες φορές χάσατε τις εξελίξεις, μάθετε από τα λάθη σας και αποφύγετε τα πείσματα. Όσο δύσκολη και αν είναι η μέρα, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε γρήγοροι, αποφασιστικοί και δυναμικοί, τόσο που να φαίνεστε συνεργάσιμοι στους συνεργάτες σας. Εντείνετε τις προσπάθειές σας σε ότι έχει μέλλον, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στην εργασία σας.

ΛΕΩΝ: Οργανωθείτε για να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά ανάμεσα στα οικονομικά οφέλη που θα έχετε και σε κάποιες θυσίες που θα χρειαστεί να κάνετε στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βρεθείτε στο μεταίχμιο ή σε μια περίεργη περίοδο, όπου θα τεθούν οι βάσεις για μια επιτυχημένη ή αποτυχημένη πορεία στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε διαφορετικοί και επικοινωνήστε περισσότερο. Δε χρειάζεται να κλειστείτε στο καβούκι σας, αφού έτσι κι αλλιώς θα βρείτε πολλούς τρόπους να περάσει το δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή θα διατηρείται ακμαία και θα σας ωθήσει να διακρίνετε ποια άτομα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και ποια σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πιο σημαντικό είναι πως μέσα σας θα αρχίσει να γεννιέται η επιθυμία να αποκτήσετε ακόμα περισσότερους φίλους, αλλά και ένα σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι ιδιαίτερες, ώστε να σας βοηθήσουν αργότερα στους στόχους σας. Η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ψυχραιμία θα είναι το καλύτερο αντίδοτο για τη νευρικότητα και το στρες που θα έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γνωρίζετε καλά τις δυνατότητές σας πάνω στον τομέα των σχέσεων και αναγνωρίζετε πως οι ικανότητές σας αν δεν πλαισιώνονται από το σωστό περιβάλλον χάνονται.


ΙΧΘΥΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή και τη συμπεριφορά σας θα σας κάνει να μην είστε ιδιαίτερα συντροφικοί, αλλά σίγουρα θα είστε ενδιαφέροντες, ειλικρινείς και σέξι.