Social Icons

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΦΥΛΑΧΤΟ ΑΓΑΠΗΣ

Ροζ χαλαζίας… ο λίθος της αγάπης. Αντιστοιχεί στο τσάκρα της καρδιάς και σας κάνει δεκτικούς σε όλες τις μορφές αγάπης. Τη συντροφική, τη γονική, την αδερφική και γενικά κάθε είδους. Φέρνει συναισθηματική ηρεμία και πληρότητα ώστε να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, ενώ ενισχύει τη
ρομαντική αγάπη και βοηθάει στη σταθερότητα σχέσης.

Προσελκύει καλούς φίλους, προσδίδει ευδιαθεσία, χαρά και δημιουργικότητα. Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια μετατρέποντάς την σε κύματα αγάπης. Στηρίζει το ερωτικό και σεξουαλικό δέσιμο και ενισχύει τη γονιμότητα.

Αν ανήκετε στα ζώδια του Ταύρου, του Καρκίνου ή του Ζυγού, έχετε έναν ακόμα λόγο να το αποκτήσετε, καθώς ο Ροζ Χαλαζίας αντιστοιχεί σε εσάς και σας αντιπροσωπεύει.

Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο και διατηρώντας όλες τις ενεργειακές του ιδιότητες, έρχεται δεμένο περίτεχνα με αλπακά και λεπτομέρειες ορείχαλκου. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη του, δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας, να το κρατάτε, να το τοποθετήσετε κοντά στο κρεβάτι σας ή να το βάζετε στην τσάντα σας.

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.


Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.