Social Icons

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΦΥΛΑΧΤΟ ΠΛΟΥΤΟΥ – ΔΟΞΑΣ

Φίλντισι… οργανικός λίθος που προσφέρει δόξα, πλούτο, θάρρος, δικαιοσύνη και γρήγορη σκέψη. Έλκει την αγάπη, τον έρωτα, ενισχύει την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνεια. Αυξάνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, ενώ βοηθάει στην οργάνωση και στην πραγματοποίηση ιδεών.
Μειώνει το άγχος, το στρες,
τα νεύρα και φέρνει ηρεμία. Καθαρίζει την αύρα, ευθυγραμμίζει τα τσάκρας σας και απορροφά την αρνητική ενέργεια.
Προστατεύει από ατυχήματα και τραυματισμούς, το πεπτικό σύστημα και το κυκλοφορικό.

Αντιστοιχεί στα τσάκρας του τρίτου ματιού, του ηλιακού πλέγματος, της βάσης και του ιερού οστού. Αν ανήκετε στα ζώδια του Καρκίνου, Παρθένου, Ζυγού, Σκορπιού, Υδροχόου και Ιχθύ, έχετε έναν ακόμα λόγο να το αποκτήσετε, καθώς το Φίλντισι αντιστοιχεί σε εσάς και σας αντιπροσωπεύει.

Διατηρώντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες έρχεται δεμένο περίτεχνα με ορείχαλκο. Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη του. Δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας ή να το βάζετε στην τσάντα σας.

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.

Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.