Social Icons

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΦΥΛΑΧΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΣΧΕΣΗΣ

Αιματίτης… ένας προστατευτικός λίθος και ιδιαίτερα χρήσιμος για να επικρατεί ηρεμία στον προσωπικό σας χώρο. Διαφυλάσσει τον οικογενειακό χώρο από συγκρούσεις και εκρήξεις θυμού, λειτουργεί τονωτικά και βοηθά στην επίλυση προβλημάτων με καλή διάθεση και πράα σκέψη. Σχέσεις προσωπικές, φιλικές
ή επαγγελματικές αποκτούν ισορροπία, ακεραιότητα και ασφάλεια.

Προσφέρει αυτοεκτίμηση, δυναμικότητα, θάρρος, αυτοπεποίθηση, ενισχύει τη μνήμη, διώχνει την αρνητικότητα και την κατάθλιψη, βοηθάει στην απαλλαγή εθισμών, ενώ βοηθά και σε νομικές υποθέσεις. Ρυθμίζει την κυκλοφορία του αίματος και δρα ευεργετικά σε νεφρά, συκώτι και πνεύμονες, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ισορροπία της σπονδυλικής στήλης.

Ο Αιματίτης είναι γνωστός από την αρχαιότητα, καθώς τον χρησιμοποιούσαν τόσο οι Αιγύπτιοι, όσο και οι Ρωμαίοι που πίστευαν πως τρίβοντάς τον επάνω τους θα γινόντουσαν άτρωτοι στις μάχες.

Διατηρώντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες έρχεται δεμένο περίτεχνα με αλπακά και λεπτομέρειες ορείχαλκου, συγκεντρώνοντας και την εύνοια του Κρόνου καθώς ανήκει στους λίθους που τον αντιπροσωπεύουν. 
Προσφέρει αυτοπειθαρχία, σταθερότητα και υποστήριξη.

Αντιστοιχεί στο τσάκρα της βάσης. Αν ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Σκορπιού, Αιγόκερου, έχετε έναν ακόμα λόγο να το αποκτήσετε, καθώς ο Αιματίτης αντιστοιχεί σε εσάς και σας αντιπροσωπεύει.

Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη του. Δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας ή να το βάζετε στην τσάντα σας ή να το βάλετε κάτω από το μαξιλάρι σας για ήρεμο ύπνο ή προφητικά όνειρα..

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.


Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.