Social Icons

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

ΦΥΛΑΧΤΟ ΠΙΣΤΗΣ- ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Αμέθυστος… ένας πολύτιμος λίθος, περιζήτητος από το 3000 Π.Χ. σε Αίγυπτο και Ασία όπου η τιμή του ήταν μεγαλύτερη του διαμαντιού.
Προσφέρει αρμονία σε σώμα, πνεύμα και οικογενειακό χώρο, αφθονία, πλούτο και υγεία. Εξασφαλίζει την πίστη ανάμεσα στο ζευγάρι, αυξάνει την αυτοεκτίμηση και τη διαίσθηση, ενισχύει το θάρρος και τη δημιουργικότητα.


Κρατάει μακριά σας αρνητικές ενέργειες και συναισθήματα όπως ζήλια ή φθόνο, σας απομακρύνει από παρελθοντικές καταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα δίνει κίνητρα για νέα ξεκινήματα. Καθαρίζει την αύρα, ανακουφίζει από άγχος, στρες, αϋπνίες, πονοκεφάλους, νευραλγίες και προστατεύει από ασθένειες του αίματος.

Διατηρώντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες έρχεται δεμένο περίτεχνα με ορείχαλκο. συγκεντρώνοντας και την εύνοια του Δία και του Ποσειδώνα, καθώς ανήκει στους λίθους που τους αντιπροσωπεύουν. Έλκει την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα αλλά και σε θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα. Φέρνει καλοτυχία, σοφία, διευκολύνει στη λήψη αποφάσεων, απαλύνει τη θλίψη και βελτιώνει τη μνήμη.

Αντιστοιχεί στο τσάκρα του τρίτου ματιού. Αν ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Ζυγού, Σκορπιού, Τοξότη, Αιγόκερου, Υδροχόου, Ιχθείς, έχετε έναν ακόμα λόγο να το αποκτήσετε, καθώς ο Αμέθυστος αντιστοιχεί σε εσάς και σας αντιπροσωπεύει.

Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη του. Δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας ή να το βάζετε στην τσάντα σας ή να το βάλετε κάτω από το μαξιλάρι σας για ήρεμο ύπνο ή προφητικά όνειρα..

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.

Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.