Social Icons

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΦΥΛΑΧΤΟ ΥΓΕΙΑΣ – ΚΑΛΗΣ ΤΥΧΗΣ

Φεγγαρόπετρα… αγαπημένος λίθος από την εποχή των Ρωμαίων μέχρι και σήμερα. Αντιστοιχεί στο τσάκρα του τρίτου ματιού και του λαιμού. Χαρίζει λάμψη, ηρεμία, μειώνει συναισθηματικές ανασφάλειες και ορμονικά προβλήματα, αϋπνίες, βρογχίτιδες και διατηρεί νεανική εμφάνιση.
Προστατεύει τους πνεύμονες, το συκώτι, το πάγκρεας, τα μάτια και τα μαλλιά.


Ενισχύει την καλή τύχη χωρίς να αφήνει παραπονεμένο το συναισθηματικό τομέα αφού προσελκύει το αντίθετο φύλο, τον έρωτα και την αγνή και τρυφερή αγάπη. Απομακρύνει αρνητικές ενέργειες και εμπόδια, μειώνει την επιθετικότητα σε έντονους χαρακτήρες και σας προστατεύει από υποσυνείδητα συναισθήματα.

Κρατώντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες, προσφέρεται με ειδικό δέσιμο από αλπακά και λεπτομέρειες με ορείχαλκο, συγκεντρώνοντας και την εύνοια της Σελήνης, καθώς η φεγγαρόπετρα είναι ο αντιπροσωπευτικός λίθος της, γνωστή και ως Σελινόλιθος. Προσφέρει διαίσθηση, προφητικά όνειρα, χαρίζει σοφία, βοηθάει στη μητρότητα και μακροζωία. Ιδανικό φυλαχτό αν πραγματοποιείτε θαλάσσια ταξίδια.

Αν ανήκετε στα ζώδια των Διδύμων, Καρκίνου, Παρθένου, Ζυγού, Σκορπιού, Υδροχόου ή Ιχθύων, έχετε έναν ακόμα λόγο να το αποκτήσετε, καθώς η Φεγγαρόπετρα αντιστοιχεί σε εσάς και σας αντιπροσωπεύει.

Φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Ειδικά κατασκευασμένο και προορισμένο για να φέρει τύχη και προστασία στον ιδιοκτήτη του, δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας, να το τοποθετήσετε κοντά στο κρεβάτι σας ή να το βάζετε στην τσάντα σας.

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.

Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.