Social Icons

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΤΥΧΗΣ - ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Αβεντουρίνη… ο λίθος της καλής τύχης σε όλους τους τομείς. Απομακρύνει άγχος και φοβίες. Προσφέρει αφθονία, τύχη, ευτυχία, προστασία, ευημερία, αισιοδοξία, ευεξία και δημιουργικότητα. Ενισχύει την αποφασιστικότητα, τις ηγετικές ικανότητες, την
προσωπική εξέλιξη και τη σταδιοδρομία.  

Δεν είναι τυχαίο πως πάντα κρατούν κοντά τους αυτό το λίθο όσοι παίζουν τυχερά παιχνίδια.

Βοηθάει να επικρατεί ηρεμία σε εσωτερικό επίπεδο, διαλύει αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα, κατευνάζει το θυμό και προστατεύει από ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Είναι ευεργετική για τους πνεύμονες, την καρδιά και το κυκλοφορικό.

Κρατώντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες, προσφέρεται με ειδικό δέσιμο από ορείχαλκο, συγκεντρώνοντας και την εύνοια του πλανήτη Ερμή καθώς η αβεντουρίνη θεωρείται αντιπροσωπευτική λίθος του. Βοηθάει στις συναλλαγές, σας κάνει αγαπητό στους άλλους και ανοίγει καινούριες πόρτες. Ενισχύει τον προσωπικό μαγνητισμό και πραγματοποιεί επιθυμίες. Βοηθάει στην απόκτηση γνώσεων και αυξάνει την αντίληψη. Στην αρχαία Κίνα ήταν «ο Λίθος του Αυτοκράτορα» και το χρησιμοποιούσαν σαν φυλαχτό τύχης, ευτυχίας και διαύγειας.

Αν ανήκετε στα ζώδια του Κριού, Ταύρου, Δίδυμοι, Καρκίνου, Παρθένου, Ζυγού, Υδροχόου έχετε έναν ακόμα λόγο να το αποκτήσετε, καθώς η Αβεντουρίνη αντιστοιχεί σε εσάς και σας αντιπροσωπεύει.

Φτιάχνετε εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, ώστε το δικό σας φυλαχτό να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Ενεργοποιείται σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης του κατόχου, τον προσωπικό του άγγελο και ορισμένη ώρα Σελήνης. 

Παραδίδεται καθαρισμένο από κάθε αρνητική ενέργεια, ώστε να προσδώσει στο μέγιστα τα οφέλη του. Δεν έχει καμία βλαβερή επιρροή. Ιδανικό για προσωπική χρήση ή για να το προσφέρετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να το φοράτε, να το έχετε στην τσέπη σας ή να το βάζετε στην τσάντα σας.

Διατίθεται κατόπιν παραγγελίας στην προνομιακή τιμή των 45 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό φυλαχτών.


Μπορείτε να το παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 2104131584 και 2104222828 ή μέσω e-mail στο aleousi@gmail.com.
Δεκτές πληρωμές και με πιστωτική κάρτα.