Social Icons

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μια επιτυχής  συμφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ανανεώσει. Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις. Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει πάση θυσία όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά. Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ότι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η υπερένταση δε σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας. Κατανοήστε τις ανάγκες των ανώτερων σας στον εργασιακό χώρο και μην υποκύπτετε στις κρίσεις του συντρόφου σας.

ΛΕΩΝ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που κάνει. Δεν έχει όρεξη για καυγάδες και εσείς με τον τρόπο σας προκαλείτε κτητικές τάσεις και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να επιβάλλετε τις απόψεις σας δε χρειάζεται να απορρίπτετε τις ιδέες των άλλων. Προς το παρόν αφήστε στην άκρη επιπολαιότητες συναισθηματικού περιεχομένου.

ΖΥΓΟΣ: Προσαρμοστείτε όσο μπορείτε στο περιβάλλον, ακόμα και αν είναι λιγότερο πρακτικό από το δικό σας. Η δυναμική σας παρουσία είναι αφοπλιστική μπροστά στη μετριοπαθή στάση των γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στους γρήγορους ρυθμούς που απαιτούν οι δραστηριότητές σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις θα σας χαλαρώσουν, γι’ αυτό βάλτε σε τάξη τα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν για να ακούτε το ένστικτό σας πρέπει να φτάνετε στα άκρα, καλύτερα αποφύγετε το. Προσπαθήστε να είστε σωστοί απέναντι στους άλλους, καθώς οι τύψεις δεν οδηγούν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η στιγμή να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα αγαπημένο σας φίλο που έχετε παραμελήσει. Μην ψάχνετε απεγνωσμένα τη χρυσή τομή στις σχέσεις σας, γιατί το τέλειο δεν υπάρχει πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο σήμερα να σας αναστατώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο. Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε μια και ο φόβος δε σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν.


ΙΧΘΥΣ: Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δε φαντάζονται. Μην παραδώσετε εργασίες που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε ανίδεους ανθρώπους.