Social Icons

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις  στον εργασιακό σας χώρο, διακοσμήστε τους προσωπικούς σας χώρους και αλλάξτε διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ύστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με το σύντροφό σας, ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν διαχειρίζεστε υποθέσεις άλλων προσώπων, φροντίστε να είστε γνώστες των δεδομένων. Μην κουράζετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με συμβουλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δε σας συμφέρει.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή ημέρα σας κάνει αρκετά ευάλωτους σε συναισθηματικά θέματα. Φροντίστε να αποσπάσετε από τους συνεργάτες σας την υπόσχεση ότι θα σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταπλήξτε άτομα κύρους που σχετίζονται με τον εργασιακό σας χώρο με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Εργαστείτε ήσυχα και μόλις είστε έτοιμοι κινηθείτε και πράξτε τα δέοντα.

ΖΥΓΟΣ: Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ασχοληθείτε με αυτά που πρέπει για να έχετε οφέλη αργότερα. Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκτιμήστε τις προσπάθειες κάποιων καλών συνεργατών σας και δώστε τους πρωτοβουλίες. Μη θέλετε να περνάνε όλα από το χέρι σας, αλλά αναπτύξτε κοινωνικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που θα σας βάλει σε μπελάδες. Συμβουλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε ότι αφορά στο τι θέλετε από τους γύρω σας, πρέπει να φανείτε ξεκάθαροι. Εάν θέλετε να κερδίσετε δίκαια τη θέση που επιθυμείτε, πρέπει να δουλέψετε σκληρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η συναισθηματική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να είστε θετικοί απέναντι στις καταστάσεις. Προσεγγίστε με διπλωματία τους συναδέρφους σας και συζητήστε για σοβαρά οικονομικά προβλήματα.


ΙΧΘΥΣ: Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα.