Social Icons

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούρια δεδομένα. Ελιχθείτε στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η απληστία που θα συναντήσετε από ορισμένους συνεργάτες σας, θα σας χαλάσει τη διάθεση. Εάν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν το περιβάλλον είναι εκρηκτικό, μην το παρακάνετε με τις ακραίες απόψεις σας. Για να περάσετε τις απόψεις στην οικογένειά σας θα πρέπει πρώτα εσείς να γίνετε το ζωντανό παράδειγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώσουν το μυαλό και την κρίση σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή, για να αποφύγετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Πρώτα ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι και μετά αποφασίστε. Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να μην ξεπερνούν τα έξοδα που αντέχει ο προϋπολογισμός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν θέλετε στη συνέχεια να ξεκουραστείτε, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε. Λύστε όσα προβλήματα περνάνε από το χέρι σας και δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με το σύντροφό σας, καθώς θα χαρεί πολύ και αυτός και εσείς. Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε αξιόπιστες και αποδοτικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν σήμερα. Εάν δε σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει από την πρακτική του πλευρά. Φανείτε αντικειμενικοί και σκεφτείτε και τους άλλους πριν αποφασίσετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τα απωθημένα σας να ξεσπάσουν όταν είστε μόνοι σας και όχι πάνω στους άλλους. Ανακοινώστε τις καινούριες σας προτάσεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας. Έστω και με αργό ρυθμό, θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά.


ΙΧΘΥΣ: Ένα νέο κύμα γεγονότων θα σας βοηθήσει στις εξελίξεις και στα καινούρια ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους.