Social Icons

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

ΚΡΙΟΣ: Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Αποφασίστε ποιο είναι το κοινωνικό προφίλ που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε για να ισορροπήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό.  Στις 4 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, πρέπει να σταματήσετε να ανέχεστε καταστάσεις και χρειάζεται να βρείτε νέους και ακίνδυνους τρόπους έκφρασης. Η συνεχής κόντρα με τα πρόσωπα που σχετίζεστε δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα. Εάν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τα αισθήματά σας, πάψτε τα παιχνίδια εξουσίας.


ΤΑΥΡΟΣ: Στις 9 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, βοηθώντας τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές. Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον. Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας. Δε θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο τη μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Μη φοβηθείτε να απομονωθείτε προκειμένου να ανακαλύψετε την αλήθεια και να δώσετε έμφαση στη θετική επιβεβαίωση των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο η αλληλοκατανόηση θα επιφέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί όπως εσείς έχετε όρια έτσι έχουν και οι άλλοι. Πρέπει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα για δικό σας όφελος. Βέβαια, κάνατε κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και όπως φαίνεται τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους. Γνωρίστε που και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα. Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα. Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σας έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και αυτό ίσως σας ωθήσει να απαρνηθείτε συνειδητά την εργασιομανία. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αφού ακόμα δεν έχετε μάθει να ελέγχετε πλήρως τη συμπεριφορά σας και οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο εκτός του ότι δε χρειάζονται, μπορούν να προκαλέσουν επιπτώσεις στις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ: Στις 13 ο Ερμής περνάει στον Κριό, οπότε αν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε το χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας. Βρίσκεστε σε φάση ριζικών αλλαγών γι’ αυτό μη φοβηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους και τις ελπίδες σας και θα ανακαλύψετε πως η επιβεβαίωση ότι βαδίζετε σωστά θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Πρέπει να καταλάβετε πως είστε υπεύθυνοι για τα καλά και για τα άσχημα που σας συμβαίνουν και όχι να επιμένετε πως όταν περνάτε καλά οφείλεται στις κινήσεις σας και όταν περνάτε άσχημα φταίνε πάντα οι άλλοι, γιατί μόνοι σας θα δώσετε δικαιώματα και θα έχουν και δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 12 στο ζώδιό σας, αν δε βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος. Δώστε του αυτό που του αξίζει πραγματικά και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είστε κυριολεκτικά ευτυχισμένοι. Η διάσπαση ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείτε και σε αυτά που πρέπει να γίνουν σας έχει κουράσει και κάποιες φορές σας έχει συνθλίψει και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αντέχετε.. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε ανθρώπους που απλώς σας κολακεύουν και προτιμήστε εκείνους που σας λένε την αλήθεια απροκάλυπτα.

ΖΥΓΟΣ: Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια για να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους και τις δυνατότητες επιτυχίας Αξιολογήστε τις σχέσεις σας ανάλογα με τη θέση που έχουν στη ζωή σας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε και σε ακραίες καταστάσεις αν δε σας δοθούν. Ίσως να χρειαστεί να είστε πιο σίγουροι για τις απόψεις σας και να μη ζητάτε απαιτητικά να πάρετε την επιβεβαίωσή σας, καθώς έτσι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να απογοητευτείτε. Πρέπει να είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από άσκοπους εκνευρισμούς για να βρείτε τη σωστή σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να αποκτήσετε ανοχή και να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας προς τους άλλους αν θέλετε να καλυτερεύσετε τον τομέα της επικοινωνίας σας. Φροντίστε για την καλή σωματική σας κατάσταση, καθώς έχετε αδυναμία να ακούτε τις προειδοποιήσεις που σας δίνει το σώμα σας. Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια. Τα εμπόδια που βρίσκονταν στο δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται και έτσι δε θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρά σας και ελέγξτε τις προτεραιότητές σας για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού, που όμως αν δεν προσέξετε θα σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις αν δε συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Με έξυπνες κινήσεις θα έχετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ στις προσωπικές σας θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες. Με τη Νέα Σελήνη στις 28 στον Κριό, εξαλείψτε τα άσχημα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται σε βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα, αφού στο χέρι σας είναι να τα καταργήσετε και να κρατήσετε αντίστοιχα τα ευχάριστα. Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα σας πουν πολλά, οπότε αφήστε στην άκρη τις γνωστές σας ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ηρεμήσετε εάν φροντίσετε να παραμείνετε στο ευχάριστο παρόν, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ενθουσιαστείτε περισσότερο αλλά πάντα με μέτρο για να μην καταλήξετε σε πιθανές απογοητεύσεις. Συμπεριφερθείτε με τετράγωνη λογική και διακριτικότητα, καλλιεργώντας την απλότητα και την ηρεμία στην επικοινωνία. Στις 31 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και η διάθεσή σας βελτιώνεται, κυρίως για εσάς που έχετε περάσει ήδη κάποιο περιστασιακό πρόβλημα. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να δείτε κόσμο, να εισπράξετε κομπλιμέντα και όλα τα σχετικά. Επιδιώξτε να αλλάζετε συχνά την εικόνα σας για να κερδίζετε σε γοητεία και προτίμησης από το άλλο φύλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο εργασιακός σας τομέας θα είναι ένας αρκετά ενδιαφέροντας και σε καλύτερη εξέλιξη. Ακόμα και αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αλλά φροντίστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα και τη δουλειά σας. Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας καθώς αυτές θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει. Στις υποσχέσεις που θα δώσετε να είστε περισσότερο φειδωλοί και λιγότερο ανεκτικοί. Στον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητες των εξόδων σας. Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές αλλά και απαραίτητες.


ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στον επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Το ατού σας για αυτόν το μήνα θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και τέλος ερωτευθείτε. Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά. Όπως και να έχει μην φοβηθείτε γιατί ένα είναι σίγουρο, θα δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.