Social Icons

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Κυριακή 12 έως 18/3/17

ΚΡΙΟΣ: Οι νέοι στόχοι και οι μεγάλες επενδύσεις που έχετε κατά νου, θα είναι ο προβληματισμός των τρίτων που υπάρχουν στη ζωή σας και αυτό δε θα σας αφήνει να χαρείτε. Στις 13 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και οι ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και πάλι τα πράγματα, αλλά και να σταθεροποιήσετε αυτά που επιθυμείτε θα υπάρχουν σε αφθονία. Ανακαλύψτε τις και εκμεταλλευτείτε τις, αποφεύγοντας την υπερβολή και περιορίζοντας κάπως τον αυθορμητισμό σας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος δρόμους και να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη μετέπειτα ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην ανοίξετε συζητήσεις με το σύντροφό σας, αφού οι εντάσεις θα καραδοκούν για να σας δημιουργήσουν προβλήματα που δε θα εύκολο να τα ξεπεράσετε. Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και μην αφεθείτε σε περιττά έξοδα ή αγορές που δεν είναι προγραμματισμένες και θα σας βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σας. Είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, γιατί πλέον ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει όπως και που θα σας οδηγήσουν τελικά τα πράγματα, οπότε λάθος κινήσεις θα σας είναι πραγματικά ασυγχώρητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και πάρτε τις αποφάσεις σας, χωρίς να φθείρετε τον εαυτό σας με άχρηστες παλινδρομήσεις και ανώφελες υποθέσεις. Δείτε πιο ψύχραιμα κάποιες αλήθειες και αποδεχθείτε ότι κάποια στιγμή είναι φυσικό να χάσετε κάτι που θα σας αφορά. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσετε την τεταμένη ατμόσφαιρα και θα αυξήσετε τη δημιουργική σας διάθεση. Στις επαφές σας θα εισέρθει το συναίσθημα και θα πάψει να υπάρχει η απλή και μηχανική επικοινωνία. Αφού λοιπόν οι σχέσεις σας με τους άλλους δε θα είναι αφελείς, αλλά ούτε και μηχανικές, στο χέρι σας είναι να επηρεάσετε το περιβάλλον με καλή θέληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που θα έχετε, ώστε να καθοριστούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της σύμπνοιας και της αποδεκτής από όλους τάξης. Ότι θα συμβαίνει θα έχει την τάση να αλλάξει την ηθική σας μέσα στις σχέσεις προς το καλύτερο. Η προσαρμογή στις διαφορετικές νοοτροπίες και τα πιστεύω ατόμων που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, θα δημιουργήσουν μια ευχάριστη επικοινωνία και ένα κλίμα σύμπνοιας για όλους. Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής, κάνοντας τις απαραίτητες εξυγιάνσεις.

ΛΕΩΝ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι θα βοηθηθείτε να ξεκινήσετε ώριμες και αληθινές σχέσεις που θα σας ωθήσουν να γίνετε πιο πρόθυμοι να επενδύσετε σε μια μόνιμη σχέση και να δουλέψετε σταθερά πάνω σε αυτή. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σοβαρές προθέσεις και όχι τις επιφανειακές και εφήμερες δραστηριότητες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σας. Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή θα γίνουν πιο σταθερές, οπότε δε θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στις παρεξηγήσεις και στις διαφορές που θα προκύψουν με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο έντονος ερωτισμός μαγνητισμός σας, θα λειτουργήσει θετικά, μονιμοποιώντας μια κατάσταση που ήδη υπάρχει. Μια σειρά από καινούριες παραστάσεις, θα ανανεώσει τη συναισθηματική σας ζωή. Ίσως κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στη σχέση σας, όμως, στο χέρι σας είναι να δημιουργήσετε μια πιο αρμονική ατμόσφαιρα, λύνοντας όσο πιο γρήγορα μπορείτε τις αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν, πριν προλάβουν να κλονίσουν τη σχέση σας. Τολμήστε να αναλάβετε κάποιες πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που από καιρό θέλατε να πάρετε αλλά διστάζατε.

ΖΥΓΟΣ: Προσθέστε στη σχέση σας περισσότερη ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και συντροφικότητα. Το έδαφος θα γίνει πιο γόνιμο, ακόμα και αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα πρέπει προσωρινά να σας απομακρύνουν από το σύντροφό σας. Η εκδηλωτικότητα και η γενναιοδωρία που θα δώσετε στο έτερόν σας ήμισυ, θα έχει ως αποτέλεσμα να εισπράξετε ανάλογα από τη μεριά του. Να θυμάστε μόνο πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε ανεπηρέαστη τη σχέση σας από τα καθημερινά προβλήματα και τις υποχρεώσεις που θα βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η βαθιά συναισθηματική σας φύση θα δοκιμαστεί έντονα από τις παράξενες συμπτώσεις και όπως φαίνεται τα γεγονότα θα σας αιφνιδιάσουν. Δείξτε σθένος ψυχής, επιμονή στους σκοπούς σας και καλλιεργήστε περισσότερο την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δε σας αρέσουν ή δε σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Διώξτε την ανασφάλεια που έχετε μερικοί από εσάς, επειδή δεν έχετε τις αποδείξεις που ηθικά χρειάζεστε από τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 12 με τον Ερμή στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, οι οποιεσδήποτε αλλαγές, προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Μπορείτε να μην πέσετε ψυχολογικά, αφού έχετε την προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλώνεστε εδώ και εκεί, αλλά να τη διοχετεύσετε συνειδητά για την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο, για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ότι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του. Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Απαιτείται να ενηλικιωθείτε και να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Όμως, μην το κάνετε με αντιδραστικό και επαναστατικό τρόπο και μάλιστα χωρίς λόγο, αλλά αφού αποδείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και τι περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ότι αλλαγές που προβλέπονται στον εργασιακό σας τομέα, δε θα γίνουν απλώς επειδή θα έρθουν, αλλά περισσότερο επειδή πρόκειται να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα επαγγελματικά σας θέματα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες κάποιων νεωτερισμών και κατ’ επέκταση τοποθετηθείτε σωστότερα απέναντι στις δυνατότητες της αναβάθμισης. Στον οικονομικό τομέα, θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι από ορισμένα εμπόδια που σας κουράζουν αρκετά και δε σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήσετε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο. Ο τομέας της τύχης σας καλεί να κάνετε αλλαγές καθώς η προσωπική σας ζωή, σας θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον. Φτάστε σε τελικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις, για να πάρουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να καταγράψετε τα αποτελέσματα με ακρίβεια.