Social Icons

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η ανταλλαγή συναισθημάτων και σκέψεων είναι ο πιο βατός δρόμος για να επανέλθει η ζεστασιά στη σχέση σας. Μη ριψοκινδυνεύσετε τη σταθερότητα της μπαίνοντας στο παιχνίδι τις πρόκλησης από ερωτικούς πειρασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Προστατέψτε το σύντροφό σας από τις περίεργες αντιδράσεις σας που λαμβάνει ως απόρριψη. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας γιατί μόνο έτσι θα μάθετε τι έχετε και τι δεν έχετε μεταξύ σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πειθαρχήστε σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο και τις επιθυμίες των συνεργατών σας. Μην αναθέσετε δουλειές που θεωρείτε σοβαρές και δύσκολες σε αμελείς ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να ανανεωθείτε ψυχικά πρέπει να προσπαθήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε. Δώστε έμφαση σε ερωτικά ζητήματα και δείτε τα προβλήματα από άλλη οπτική γωνία.

ΛΕΩΝ: Πριν κινηθείτε μελετήστε προσεκτικά τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τολμήστε την αλλαγή που σκέφτεστε αν αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τη σύγχυση που θα επικρατεί να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις. Για να μη γίνετε στόχος σε κακές κριτικές, προβληθείτε διακριτικά και με διπλωματία.

ΖΥΓΟΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας και απομακρυνθείτε από άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας προσφέρουν καθοριστικές γνωριμίες. Μην αφήσετε στην τύχη τους θέματα υψίστης σημασίας που σας απασχολούν καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε πιο εντατικά με εργασίες που σας είναι ανιαρές γιατί πρέπει να τις τελειώσετε. Επιτρέψτε στο σύντροφό σας να εκφραστεί και μην τον πιέζετε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε σε κάποια θέματα θα εκτιμηθούν από άτομα που δεν περιμένατε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του. Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.


ΙΧΘΥΣ: Η ζήλια και η καχυποψία δε θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν το σύντροφό σας αλλού. Αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας.