Social Icons

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων. Φανείτε συγκαταβατικοί με τους γύρω σας και μην επιτρέψετε σε ασήμαντα γεγονότα να δημιουργήσουν πεδίο μάχης.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις φιλοδοξίες του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά επιδείξτε τα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφού βλέπετε σοβαρά τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε στη σχέση σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στις δικές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία- μία να τελειώνουν. Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις. Δώστε μία ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαιτήστε ότι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές. Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες.

ΖΥΓΟΣ: Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σας αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι αδυνατούν. Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε. Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει.


ΙΧΘΥΣ: Εάν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε.