Social Icons

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 - Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στις 13 Σεπτεμβρίου γίνεται μαζί με τη Νέα Σελήνη, μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο με τη συμμετοχή του Δία, του Ερμή, του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα, που επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύ) του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν τα παραπάνω ζώδια στο ωροσκόπιό τους.
Η συγκεκριμένη έκλειψη προκαλεί αναστάτωση σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ότι σχετίζεται με σχέσεις κοινωνικές ή προσωπικές. Καινούρια σχέδια και ξεκινήματα είναι απαγορευτικά αυτό το διάστημα, καθώς η κρίση δε θα είναι ξεκάθαρη και οι συνεργασίες θα προσκρούουν σε εμπόδια.

Στις 28 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται μαζί με την Πανσέληνο, ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό με τη συμμετοχή του Ουρανού, του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Ερμή, που επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω) του 1ου δεκαημέρου. Οι αντιθέσεις και οι αντιπαραθέσεις θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και απαιτείται αυτοσυγκράτηση, χαμηλοί τόνοι και η αποφυγή ρίσκων. Ίσως χρειαστεί να γίνουν αλλαγές σε σχέδια που δεν προχωρούν ή να αναβληθούν.

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε συγκρούσεις αν δεν έχετε έτοιμο εφεδρικό σχέδιο. Μη βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε κατευθύνσεις σε ότι δεν προχωράει και επωφεληθείτε από τις νέες προοπτικές που φαίνονται στον ορίζοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες όσο πιο σύντομα μπορείτε και βελτιώστε την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ακατανίκητη έλξη για αλλαγές που θα νιώσετε, δεν είναι απαραίτητα αυτό που σας χρειάζεται στην παρούσα φάση της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας με σύνεση και λογική. Ο θυμός προσφέρει μόνο αποσυντονισμό οπότε βγάλτε τον απ’ τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήματα σχέσεων, ίντριγκες και πάθη θα κάνουν έντονη την καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Γίνετε πιο αυθεντικοί και μην παίζετε θέατρο στην πραγματική ζωή. Κανείς δεν πρόκειται να το εκτιμήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, ψέματα και βρώμικα παιχνίδια. Προχωρήστε μπροστά και αφήστε πίσω ανούσιες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναζητήστε αλήθειες που θα σας απελευθερώσουν και βοηθήστε άτομα που έχουν την ανάγκη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστείτε συμμάχους για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας, οπότε μην είστε εριστικοί και απόλυτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχεδιάστε το μέλλον σας, αναλάβετε μόνο ευθύνες που μπορείτε να αντέξετε και σεβαστείτε αποφάσεις που θα πάρουν οι γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Η διπλωματία θα είναι ένα από τα καλύτερα χαρτιά που μπορείτε να παίξετε για να επιτύχετε στόχους κα σχέδια.