Social Icons

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριακή 20 έως 26/9/15

ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 23, η προσωπική σας γοητεία θα παίξει και αυτή το ρόλο της στον επαγγελματικό σας τομέα. Η διάθεσή σας για κέρδος θα σας ωθήσει να βρείτε νέους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, ενώ σύντομα θα οδηγηθείτε σε οικονομική ανάκαμψη. Αν και δεν είστε σε πολύ ανθηρή εποχή, θα σας δοθεί η δυνατότητα και η βοήθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Διατηρήστε ακμαίο το ηθικό σας, καλή την υγεία σας και μια καλή κατάσταση στις σχέσεις σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από μια λογική συνοχή σκέψεων και προβληματισμών, θα διαπιστώσετε πως πλέον δε σας επιτρέπετε να απομακρύνεστε ψυχικά από τον άνθρωπό σας. Καλό το να θέλετε να έχετε την αίσθηση της ελευθερίας σας, αλλά με το να διατηρείτε αποστάσεις, μόνο καλό δεν κάνετε. Πρέπει να αφήσετε το συναίσθημα να λειτουργεί καταλυτικά μέσα σας, ακόμα και απολογητικά με τον εαυτό σας. Ζητήστε έστω και των υστέρων «συγνώμη» που τον απομονώσατε, για να καταλάβει πως εκτιμάτε την προσφορά και την ανεκτικότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχθείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας. Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 24, μην εναντιωθείτε με τους φίλους σας, γιατί θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε κατά πολύ και να διογκώνετε τα προβλήματα. Οπότε, δεν είναι απίθανο να αντιδράσετε επιθετικά και σπασμωδικά, με αποτέλεσμα να χαλάσετε σχέσεις που θα ήταν σκόπιμο να διατηρήσετε. Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις. Προβάλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό.

ΛΕΩΝ: Οι ανανεωτικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε, είναι πολύ καλές και χρειάζεται να τις προωθήσετε δυναμικά για να εδραιωθείτε, βασιζόμενοι πάντα στη λογική και διατηρώντας ένα μέτρο, για να μην ξεφεύγετε από την ουσία. Θα γεμίσετε διλήμματα αλλά μη δειλιάσετε να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δε διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ότι καλύτερο για αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25, ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους. Θα είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσετε δικούς σας φόβους και ανησυχίες ή ακόμη και τα απωθημένα σας, ώστε να σβήσετε όσες περισσότερες εστίες μπορείτε που σας τα παράγουν. Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούριο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθημα σας.

ΖΥΓΟΣ: Πριν βάλτε κάποιον μέσα στην καρδιά σας ή τον διαγράψετε, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Προσπαθήστε να μην αποξενωθείτε από τους άλλους και προσέξτε οι μηχανισμοί αυτοάμυνας που θα επιστρατεύσετε να μη στρέφονται ενάντια σε κάποιο άλλο. Αποφύγετε να δώσετε λαβή για αντιζηλίες ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και βασιστείτε σε απτές αποδείξεις, εάν πρόκειται να το κατηγορήσετε για κάτι. Ενώ θα είστε πιο αισθησιακοί, παράλληλα θα έχετε τάσεις για καταχρήσεις. Τηρήστε το μέτρο, προσέξτε σωστά τον εαυτό σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να έχετε μια γοητευτική συγκροτημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως. Κάντε μια καλύτερη διαχείριση  των οικονομικών σας και κατανείμετε τα σωστά, ώστε να προβλέψετε και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο με κάποιες νέες και καλύτερες που θα βοηθούσε να ανέβει η αποδοτικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές σας υποθέσεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούριες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να είστε βιαστικοί στις επιλογές σας. Μετριάστε τις προσωπικές σας επιθυμίες όσο μπορείτε, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και να μην κινδυνέψετε να κατηγορηθείτε για αχαριστία. Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ότι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 25, οι ισορροπίες θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο, χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα που παρουσιάζεται εδώ και καιρό με το σύντροφό σας. Μην αφήνετε την περηφάνια σας να εκδηλωθεί σε υπεροψία και να σας οδηγήσει σε συχνές αντιρρήσεις με το έτερόν σας ήμισυ. Εξάλλου, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω χωρίς να χρειαστεί να πληγώσετε τον εγωισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας αποδεικνύει με τις προσπάθειές του πως ζητάει κάτι πιο ποιοτικό μεταξύ σας, μια και ο χρόνος που έχετε για να είστε μαζί, μειώνεται αισθητά λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που έχετε και οι δύο. Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δε χρειάζονται γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε. Σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας, μπορεί να είναι και η αιτία που σας κάνει να απομακρύνεστε, ακόμα και αν δεν το επιδιώκετε ουσιαστικά.


ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι πιο ώριμοι πλέον, θα μπορείτε να κάνετε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Οι ερωτικές πολιορκίες που θα έχετε θα είναι αξιοσημείωτες και παρόλο που θα είστε αρκετά παιχνιδιάρικοι, παράλληλα θα είστε ντροπαλοί για να ενδώσετε εύκολα. Παρόλα αυτά, θα κάνετε ότι μπορείτε για να ικανοποιήσετε τη φιλαρέσκειά σας και στην πορεία θα αποφασίσετε εάν μέσα στα τόσα φλερτ και στη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει, θα είναι κάτι που θα σας συγκινήσει περισσότερο.