Social Icons

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγείστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαρείτε τις στιγμές της καθημερινότητας και μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεθυμάνει. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές σας ανάγκες και επανεκτιμήστε προτάσεις που σας έχουν κάνει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε ανταγωνιστικοί με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε ευκαιρία να επανορθώσετε για τα λάθη σας, όποια και αν είναι αυτά. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις και μην αντιστέκεστε σε χαρούμενους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε άδικες προστριβές και μην τα βάζετε με άτομα που δεν έχουν σχέση με το πρόβλημά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να προστατέψετε τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντας σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δε σας ωφελούν σε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ: Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Δε χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας.