Social Icons

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στο σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς. Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Έχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο για να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η κατανόηση θα οδηγήσει τη σχέση σας σε ανοδική πορεία. Δε χρειάζεται να ενθαρρύνετε ακόμα περισσότερο τις ανασφάλειες που έχει το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας και ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις.

ΛΕΩΝ: Όταν δε γίνεται το δικό σας, δε χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μία μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να δείτε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας.

ΖΥΓΟΣ: Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι’ αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος. Ακούστε τους συνεργάτες σας πριν να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούριες ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μία σχέση. Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές. Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δε θα βρείτε ανταπόκριση. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας. Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σας παρασύρει σε λάθη.


ΙΧΘΥΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν.