Social Icons

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Ο φόβος να αλλάξετε το ανθρώπινο και το υλικό περιβάλλον σας δημιουργεί πλάνες σκέψεις, τις οποίες όταν τις βάζετε σε εφαρμογή αποδεικνύουν την ποιότητά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την απόφαση να μιλήσετε για τις ιδέες σας, ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία, αλλά όχι σύμφωνα μόνο με τις άμεσες ανάγκες σας, αλλά και με τις μελλοντικές σας προοπτικές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, ενώ τα σχέδια που είχατε σε συζητήσεις που κάνατε θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν θεωρήσετε ότι το πρώτο σας μέλημα είναι η οικογένεια, για σας θα είναι η εποχή των πραγματικών ανακατατάξεων.

ΛΕΩΝ: Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία. Κάντε ότι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά, ενώ παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται αρκετά συχνά με τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να βάλετε μια τάξη, ώστε η σύγκρουση αυτή να μη σας οδηγεί σε σύγχυση και οι προσπάθειές σας οδηγούνται σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή για να ανοίξετε τους ορίζοντες στον τρόπο που σκέφτεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν  η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, τώρα θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε.