Social Icons

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Κυριακή 2 έως 8/8/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 2, θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε στέρεο έδαφος. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κοιτάξτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας με δίκαιο τρόπο και όχι με τεχνάσματα. Οι διάφορες καθυστερήσεις και οι περίεργες προϋποθέσεις που υπήρχαν στην ερωτική σας ζωή σας κούρασαν αρκετά. Βάλτε ένα τέλος σε αυτά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον και όποιος θέλει ας σας ακολουθήσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η αποφασιστικότητα και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα κάνουν το θαύμα τους και θα παρακινήσουν και κάποιους τρίτους από το περιβάλλον σας να πάρουν θέση και να πάψουν να γκρινιάζουν. Ίσως χρειαστεί να εκφράσετε ορισμένα διλήμματα που σας στενοχωρούν, τα οποία πηγάζουν από την ανάγκη σας να μην πληγώσετε κανέναν. Δε γίνεται να καταπιαστείτε με καυτά θέματα εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή πηγάζει από μέσα σας ο φόβος ότι κάποιες συζητήσεις σας θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε με τόλμη κάθε μέσο που θα καλυτερεύσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αγωνιώντας δε γίνεται τίποτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να μην κολλάτε σε σκέψεις ή να ζητάτε ανταλλάγματα. Είναι σημαντικότερο να αρχίσετε να δίνετε χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε ανταπόδοση. Όσοι είστε δεσμευμένοι απομακρύνεται από τη σχέση σας αιτίες που προκαλούν ανισότητες και οτιδήποτε παρεισφρέει ύπουλα και φέρνει καταστροφικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε τους όρους που θα ευνοούν την αμοιβαία ευθύνη ως προς την καθιέρωση όλων αυτών. Σίγουρα θα ζήσετε μια περιστασιακή ένταση, είτε από την επαναστατική συμπεριφορά του συντρόφου σας, είτε από ένα γεγονός που θα διαταράξει την εύθραυστη ηρεμία της εποχής στα αισθηματικά σας. Επανατοποθετηθείτε σωστά ως προς τα «θέλω» σας, έτσι ώστε ο ένας να δεχθεί τον άλλον έτσι όπως είναι και χωρίς ψευδαισθήσεις.

ΛΕΩΝ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 8, οι αδέσμευτοι παρόλο που δε θα βρίσκεστε και στα καλύτερά σας, προβλέπεται να σας φουντώνει κάποιο πάθος, το οποίο ενδεχομένως να σας εκθέσει σε κίνδυνο, αν δεν ελέγχεται και από τη λογική. Σταματήστε να είστε των άκρων επειδή εκλογικεύετε τα συναισθήματα σας και στη συνέχεια συναισθηματοποιείτε τη λογική. Κάντε συνδυασμό και των δύο για να έχετε ισορροπία στο ψυχισμό σας, αλλά και για να καταλαβαίνετε τους λόγους που σας φέρνουν κοντά ή σας κρατούν μακριά από μία σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 7, η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο και παρόλο που θα είστε αναγκασμένοι να γυρίσετε σε γεγονότα του παρελθόντος για να δείτε αν η σημερινή σας κατάσταση είναι αποτέλεσμα μιας ανεξέλεγκτης πορείας, δε θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά ίσως λίγο περιορισμένοι. Κάντε τους απολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι σωστή ή όχι. Ξεκινήστε το μήνα μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε φίλους, βγείτε έξω και κυρίως κάντε για τον εαυτό σας ότι σας ευχαριστεί πραγματικά. Για μια φορά βάλτε τις δικές σας ανάγκες πάνω από των άλλων και να είστε σίγουροι πως δε θα το μετανιώσετε. Θα αυξηθεί ο ερωτισμός και η γοητεία σας και μάλλον είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να προωθείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, μια που θα είναι αρκετά εύκολο να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο και αν κάθε φορά πιστεύετε ότι έχετε φτάσει στη λύση των προβλημάτων σας, πάντα υπάρχει μια εκκρεμότητα, η οποία παραμένει και θα σας οδηγήσει στην επανάληψη καταστάσεων καθόλου ευχάριστες για εσάς. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που διαθέτετε και μαζί με το χάρισμα της επικοινωνίας θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά θα πετύχετε και πρόοδο στον οικονομικό σας τομέα. Οι σωστές διασυνδέσεις με ανθρώπους που θα εξυπηρετούν τους στόχους σας θα έχουν μεγάλη σημασία, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίστε να εξυπηρετούνται και αυτοί από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταλήγουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δε θα ισχύει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειας σας, καθώς οι εντάσεις ακόμα δε θα έχουν καταλαγιάσει. Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα σχετιστούν με θέματα που δε θέλατε να αναπτύξετε ούτε στο ελάχιστο. Απαιτείται να κάνετε μια τελική οργάνωση πριν κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 6, θα λειτουργεί λίγο ανατρεπτικά όσο αφορά το κεφάλαιο σχέσεις, αφού θα αναδεικνύει τις αδυναμίες τις δικές σας ή των άλλων και θα φανερώσει πιο καθαρά αν η εξιδανίκευση άξιζε. Αρκετοί θα παροτρυνθείτε να συνδυάσετε τον έρωτα με την εργασία, ώστε να εξασκήσετε από κοινού με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε ή να βιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούριες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα. Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά ελαττωμένη και εσείς αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της, προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο. Όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνετε σε πόση εξάντληση υποβάλλετε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν.


ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που τα οικονομικά σας δε θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα καλυτερεύσουν. Αυτοί οι δύο τομείς για όλη τη διάρκεια του μήνα θα είναι αλληλένδετοι, αφού η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά σας θα απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας όχι μόνο να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής σας θέσης.