Social Icons

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δε φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να τις κάνετε πιο ευχάριστες και επίσης να τους προσδώσετε έναν πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τρόπο απρόσμενο πολλά και σοβαρά έχουν αλλάξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, κάνοντας τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και μαζί και τις ανησυχίες σας να ενταθούν.

ΛΕΩΝ: Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει.

ΖΥΓΟΣ: Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά σας θέματα, θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιφανειακές λύσεις δε λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν. Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δε σας βοηθάει σε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βελτίωση στον οικονομικό σας τομέα, θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας. Βρείτε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα θα σας κάνει να ξανανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να χαθούν εμμένοντας σε εμμονές και φοβίες του παρελθόντος. Οι διαφωνίες που έχετε με κάποιους συνεργάτες σας θα λυθούν μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με ξεσπάσματα οργής.


ΙΧΘΥΣ: Για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας, θα πρέπει να τις εκφράσετε. Δε χρειάζεται να ασχολείστε με τας οικονομικά των άλλων, ειδικά όταν δε σας το έχουν ζητήσει.