Social Icons

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξέρετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δε θα πληρωθούν αναλόγως. Ακόμη και στις δυσκολίες που θα συναντήσετε, η διάθεσή σας για χιούμορ θα δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα όσα θα γίνονται θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλύτερα τα σημεία που στέκεστε και σε τι θα μπορείτε να ποντάρετε.

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές. Αλλάξτε τη στάση σας σε μερικά πράγματα, ώστε να αποφευχθούν με άλλους οι παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον. Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες σας ως προς τους στόχους σας και προβάλετε όλα αυτά προς το περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια επιτυχής  συμφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ανανεώσει. Ένα ταξίδι εκτός του ότι θα σας ξεκουράσει θα σας αλλάξει ριζικά και τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας. Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια νέα θέση στα πράγματα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας.


ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα. Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι θετικά.