Social Icons

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Θα αυξηθεί η γοητεία σας, ώστε να σας είναι πιο εύκολο να εντυπωσιάζετε τους γύρω σας, αλλά κάποιες φορές δε θα είναι αρκετό.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην προσωπική σας ζωή υπάρχει το ενδεχόμενο θα υποστείτε κάποιες απογοητεύσεις που θα καταβάλουν την ψυχολογία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σίγουρα οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν γίνει το αλατοπίπερο της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη τα βλέπετε όλα σα μάχη και καταστρέφετε τα πάντα. Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες.

ΛΕΩΝ: Παρόλο που έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που σας είχαν καταβάλει και να ανακάμψετε, η κούραση κάποιες στιγμές θα σας εξουθενώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν περιορίσετε τον αυθορμητισμό, την ανυπομονησία και την επιθετική πολιτική, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε θαυμάσια με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε προτάσεις για προώθηση της θέσης σας, ενώ παράλληλα τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να εμπλακείτε σε διενέξεις με τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από ποιότητα δουλειάς, όσο από ύψος αμοιβών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πείτε ναι σε αυτούς που είναι πάντα δίπλα σας και σας στηρίζουν ακόμα και στα πιο δύσκολα και όχι σε όσους βρίσκονται κοντά σας μόνο όταν πρόκειται να αποκομίσουν κάτι από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε, αφού θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας πνίγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται, δε θα είναι εύκολο.


ΙΧΘΥΣ: Υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά και αν ανοίξετε τα μάτια σας και σταματήσετε να είστε καχύποπτοι, θα μάθετε και να τους ξεχωρίζετε.