Social Icons

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας, τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε. Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί που θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δε σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.


ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας.