Social Icons

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ότι πιστεύετε ότι σας αξίζει πραγματικά. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα. Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως, πριν αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ότι δε σας ικανοποιεί. Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας, επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχθείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και εσείς οι ίδιοι τους εμπιστεύεστε. Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πείσμα σας δε θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλάνε την ψυχολογία και τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος. Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές σας προθέσεις και το τι ακριβώς επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δε σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ότι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.


ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δε θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα.