Social Icons

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Κυριακή 14 έως 20/4/13


ΚΡΙΟΣ: Η βοήθεια των άλλων θα αποδειχθεί ιδιαίτερα πολύτιμη και θα σας βοηθήσει να κάνετε πράγματα που μόνοι σας
ίσως δε θα τα καταφέρνατε. Είναι μια μέρα μεγάλης επαγγελματικής ανόδου και η σημαντική προσφορά σας σε αυτόν τον τομέα θα εκτιμηθεί από τους συνεργάτες σας και θα σας φέρει στην κορυφή. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ότι συνηθίζατε μέχρι τώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 20, αναπτύξτε την ανάγκη που έχετε να διαλευκάνετε θέματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μπορεί οι παροδικές εντάσεις να μη σας αφήνουν να σκεφτείτε λογικά, αλλά καινούριες συνεργασίες είναι στα σκαριά και τελικά θα βγει κάτι πολύ θετικό. Επενδύστε κάποια χρήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, κυρίως σε πρακτικούς τομείς, χωρίς να το παρακάνετε και χωρίς να σας πιάνουν ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρεθείτε όσο μπορείτε περισσότερο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, όταν δε θα έχετε και τόσο μεγάλη διάθεση για κοινωνικότητες. Αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν χωρίς να ακούτε τη φωνή της λογικής, καθώς τα μόνα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν είναι τα αισθηματικά σας. Να θυμάστε πως σας περιτριγυρίζουν σημαντικότατες ευκαιρίες, γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά ποιες απ’ όλες θα διαλέξετε πριν δώσετε απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σίγουρα σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αρκετά από πολλά πράγματα που  ελπίζατε και ποθούσατε να υλοποιηθούν. Επειδή έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και ετοιμάζεστε να αναλάβετε  ακόμη περισσότερα, φροντίστε να έχετε αυξήσει τις άμυνες του  οργανισμού σας. Θα χρειαστεί να παραβρεθείτε σε πολλές εκδηλώσεις και να αποδεχθείτε  αρκετές προσκλήσεις, προκειμένου  να ενισχύσετε το προφίλ σας και  να πετύχετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Η άμεση ευαισθητοποίηση  και το ένστικτο της επιβίωσης  θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις  σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για  να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα. Ερευνήστε τους όρους  που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Άρη στον Ταύρο από τις 20, σε ότι αφορά επαγγελματικές σας συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή πριν αποφασίσετε. Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμα είναι πολλά. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι, για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα θα αποδείξετε στους  άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Καλυτερεύστε την  εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική  με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες  σας δυνάμεις και αξιοποιήστε  τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δικτυωθείτε κοινωνικά και  οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις  βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δώσετε σημασία  σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που  θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε  με τις φιλοδοξίες σας και δώστε  βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που  θα αναλάβετε. Χωρίς να διστάσετε  να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που  μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι. Έτοιμοι για όλα λοιπόν και  η θετική ψυχολογία με την οποία  αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα  και τον υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και  επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η βδομάδα ξεκινάει ήρεμα για εσάς, παρόλο που στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν. Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι  να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν. Βέβαια, δε θα είναι  τόσο εύκολο να το πετύχετε, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια  με εσάς και την ψυχολογία σας  και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ  εναντίον σας. Παράλληλα, θα σας κάνει  να αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια  που το άγχος σας θα είναι αυξημένο και δε θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Άρη στον Ταύρο από τις 20, θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το όλο κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις. Απαιτείται να φερθείτε διπλωματικά και με τακτ για την επίλυση οποιοδήποτε προβλήματός σας και ειδικά αν αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οτιδήποτε κραυγαλέο ή άκομψο, μπορεί να βάλει τη σχέση σας σε κρίση.  Τα σχέδιά σας σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δε θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκρατηθείτε  στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες  αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώνατε, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει, αν εσείς δεν το θέλετε πραγματικά. Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει  καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε. Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει  την ανεξαρτησία σας ή να σας  αμφισβητήσει, γι’ αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ότι ακούτε. Αφήστε τις  μέρες να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε  τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των  σχέσεων σας.

ΙΧΘΥΣ: Εάν θέλετε να είστε  καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος που το έχετε κάνει  δεύτερη φύση σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου που  θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία  σας. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας όπως τον ενθουσιασμό, την  ενεργητικότητα και το σθένος που  σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας. Μπορείτε και επιβάλλεται  να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και  αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις.