Social Icons

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακή 24/2 έως 2/3/13


ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 25, ότι δε σας ικανοποιεί στη ζωή σας, τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας
αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.
Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις  που θα σας βοηθήσουν με καινούριες γνωριμίες. Εμπλουτίστε την ερωτική  σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε  την.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε αν περνάει από το χέρι σας σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι. Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δε σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας, κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα άκρα. Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε το σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση που τους ασκείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρασύρεστε από  τον εργασιακό σας φόρτο και  ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν  και σας χρειάζονται.
Για να βρείτε τον ένοχο  σε κάτι που σας απασχολεί, μη ρίχνετε  σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και  αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και  μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Ξεφύγετε από καταστάσεις που  γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές  εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τα οικεία σας  πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις  σας. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας  και θα φτάσετε τόσο ψηλά που δε θα το πιστεύετε. Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η  ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας  και θα σας κάνει να νιώσετε  καλύτερα. Χτίστε μια καινούρια σχέση  που θα προχωράει με αργά και σταθερά  βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 25, τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Δείτε τα πάντα κάτω από άλλη οπτική γωνιά και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσης σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

ΖΥΓΟΣ: Με έκπληξη θα ανακαλύψετε  πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις θα βρείτε σωστές λύσεις που θα διαχωρίζουν  τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και  περιττά. Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί  σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε  τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας. Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε  τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ότι έχετε χτίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα προβληματιστείτε με τον οικονομικό σας τομέα, καθώς  τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα  και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε. Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε  ότι σχεδιάζετε και θέλετε να το πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε  τα πάθη να σας γίνουν λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασυρθείτε από το χείμαρρο τον αρνητικών  συναισθημάτων που θα σας καταβάλλουν  κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμούς  με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα  πρόσωπα. Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας  σε επαγγελματικό επίπεδο και  κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να γίνεται  υπερβολικοί ή απότομοι, για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική. Όσο και  αν κάποιες φορές σας φανούν δύσκολα  τα πράγματα, μην απογοητευθείτε και  μην το βάλετε κάτω. Το πλανητικό  σκηνικό έρχεται για να είναι  χορηγός και όχι αντίπαλός  σας στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε. Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές  επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε να επιβιώνετε ακόμα και σε αυτά που θα σας  φανούν πολύ δύσκολα χωρίς ιδιαίτερο  κόπο. Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη  τη διάρκεια της μέρας και μην  πείτε λόγια που δεν πιστεύετε  μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε  σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει. Είστε  άτομο που εκπέμπει δυναμισμό  και θετική ενέργεια, οπότε είναι  πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν  στην αυξημένη γοητεία σας.

ΙΧΘΥΣ: Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 25, πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά. Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε ναι σε καινούριες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς. Ανοίξτε διάλογο με το σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.