Social Icons

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε το σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα κερδίσετε τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δε θα αποφύγετε τα λάθη. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, για να κάνετε την τύχη να σας χαμογελάσει και πάλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας  σε κοινωνικά ζητήματα. Έχετε τα αυτιά  και τα μάτια σας ανοιχτά  για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε που  υπάρχει παρασκήνιο και τι είναι  ικανό να σας βλάψει στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Το έντονο άγχος και  οι τάσεις μελαγχολίας που θα σας  εμφανίζονται σας βγάζουν από  τους κανονικούς σας ρυθμούς. Προτιμήστε να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα που σας  πνίγει, είτε απολαμβάνοντας βόλτες με τους φίλους ή το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση και δείξτε σιγουριά και  σταθερότητα στη σχέση σας. Στηρίξτε τη σχέση σας στην  ειλικρίνεια  και το σεβασμό, αποβάλλοντας κυριαρχικές  τάσεις, αλλιώς δε θα έχει διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το να πιστεύετε  ότι ο σύντροφός σας αποκρούει  τα συναισθήματά σας είναι λάθος, αλλά η διάθεση σας δε σας επιτρέπει  να δείτε τα πράγματα αισιόδοξα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθετε πως δεν  είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και έτσι μεγαλώνουν ολοένα οι απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δε θα περνάει απαρατήρητη  και θα έχετε επίπτωση στο συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή  σας, είναι πιθανό να σας χρεώσει  με λανθασμένες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να τηρείτε  τους κανόνες μιας σχέσης, για να μπορέσουν να καταλαγιάσουν οι εντάσεις και να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες  να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας, θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι.