Social Icons

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Κυριακή 17 έως 23/2/13


ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς από τις 23, οι ανατροπές που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και κάποιες από αυτές θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά. Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία  και το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε πως τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση. Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες σας επαφές και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες. Δημιουργήστε καινούριες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες, ώστε ο καινούριος χρόνος να σας βρει ανανεωμένους, δυνατούς και έτοιμους. Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται προσοχή  στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες  κινήσεις. Χειριστείτε προσεκτικά τις  επενδύσεις σας και αποφύγετε  να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Η μέρα είναι αρκετά σύνθετη και  έτσι τα πράγματα στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι περίπλοκα  είτε έχετε σχέση, είτε είστε μόνοι.

ΛΕΩΝ: Το να δημιουργήσετε  τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην  πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει. Η μείωση επικοινωνίας που θα υπάρχει εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς από τις 23, μη στηριχθείτε σε άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι της εμπιστοσύνης σας και ούτε τα γνωρίζετε καλά, αλλά εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι αν όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι παρεξηγήσεις  με το σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους  γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο  και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη  λεπτομέρεια. Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε  με το έτερον σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτηματικά  που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε περισσότερο  για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε  χρόνο και στο σύντροφό σας  και βάλτε σε εφαρμογή ότι αποφασίσετε  από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε. Μπορεί ο σύντροφός  σας να περνάει την κρίση του  και εσείς τη δική σας, αλλά αν η  σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Σαφώς η σχέση σας  πρέπει να έχει προτεραιότητα και  για τους δύο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να αναμετράστε  ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα  στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή  και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο. Προσέξτε τις κρίσεις  ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του  έρωτα. Φροντίστε να απέχετε από  εντάσεις και πλησιάστε το σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις καταναλώνουν το χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε  με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε όσες προσπάθειες  και να κάνετε. Επειδή το άγχος και  ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος  τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αναζητήστε τις ουσιαστικές σας  ανάγκες και μη ρίχνετε ευθύνες  μόνο στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αγνοείτε όσα  σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας  και τα άτομα που σας αγαπούν. Διατηρείστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Οργανώστε τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Εάν δε σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι. Μη θεωρείτε δεδομένες υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 23, πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και θέλετε πραγματικά από μία σχέση και μετά προσπαθήστε να το βρείτε. Κάντε τα επαγγελματικά σας σχέδια πραγματικότητα, αφού πρώτα παρακάμψετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Για να αποδείξει ο χρόνος την αθωότητά σας, φροντίστε να είστε καθαροί.