Social Icons

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του αρχικού του ονόματός σας;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το αρχικό γράμμα του ονόματός σας  δείχνει κάτι;
Επειδή πολλές φορές  η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, δεν είναι κακό να έχετε μια  εικόνα τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν.
Α: Εάν το όνομά σας αρχίζει από Α είστε ευλογημένοι με ποιότητα, με όμορφες σκέψεις και η βαθιά σας επιθυμία είναι να φτιάξετε τον κόσμο ένα πανέμορφο μέρος.

Β: Σας αρέσει η πλήρης αρμονία. Είστε εσωστρεφείς και πολύ συχνά παραμένετε βυθισμένοι στις σκέψεις σας. Κάνετε λίγους φίλους και εμπιστεύεστε με μεγάλη δυσκολία.


Γ: Είστε τίμιοι, απλοί και αξιοπρεπείς. Διαθέτετε γοητεία που μαγνητίζει και ζείτε σύμφωνα με τις βαθιές ηθικές και διανοητικές αξίες. Η σαφέστατη επικοινωνία σας εξασφαλίζει την επιτυχία.  

Δ: Έχετε αυτοέλεγχο που σας οδηγεί στην επιτυχία. Είστε δημιουργικοί και έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πράξεις. Έχετε επίγνωση της αλήθειας και μπορείτε να πείσετε με ήπιο τρόπο τους άλλους για τη δική σας αλήθεια.

E: Είστε εξωστρεφή και ανοιχτά άτομα. Δεν διστάζετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια ακόμα και αν αυτό σας κοστίσει. Οι ιδέες σας είναι δημιουργικές και τις μετατρέπετε μέσω της προσπάθειας σε μεγαλοπρεπείς. Ένα μίγμα της δημιουργικότητας, της δυνατότητας, της επιμέλειας και της φυσικής δύναμης σας εξασφαλίζει την επιτυχία.

ZΕίστε επίμονοι και όταν θέλετε να εκδικηθείτε οδηγήστε σε επικίνδυνα άκρα. Δείχνετε γενναιότητα σε ανούσια πράγματα, αλλά παρόλα αυτά έχετε τον τρόπο να δικαιολογείτε τα μέσα που υιοθετείτε.

H: Είστε εγωιστές, πονηροί, φιλόδοξοι και θεωρείτε τέλειο ότι είναι δικό σας. Ζείτε σε έναν κόσμο υποκρισίας και εξαπάτησης. 


Θ: Έχετε ευρεία αντίληψη και ελευθερία. Γνωρίζετε πως ότι συμβαίνει γύρω σας είναι εξαιρετικά σοφό και επιτρέπετε στον εαυτό σας να ασχοληθείτε μόνο με σημαντικά θέματα.
 

I: Εργάζεστε πολύ σκληρά και μισείτε την τεμπελιά. Έχετε μεγάλη διορατικότητα στα πράγματα και οι λέξεις σας είναι πάντα με βαθύ νόημα. Έχετε έναν καθορισμένο στόχο στη ζωή και παραμένετε σταθεροί στην επίτευξη του στόχου σας. Η ψευτουπερηφάνεια σας προκαλεί αποστροφή.

K: Προσπαθείτε για να πετύχετε καλύτερη ζωή και βλέπετε πολλές αλλαγές στην τύχη σας. Τη μια στιγμή είστε ευτυχής και ακμαίοι και την επόμενη μπορεί να αντιμετωπίσετε τη δυστυχία. Είστε πεσιμιστές, προσεκτικοί, ηθικοί και ανεκτικοί.


Λ: Είστε ευαίσθητοι και φιλοσοφημένοι. Έχετε ενάρετες σκέψεις και κάνετε μεγάλες πράξεις. Είστε ώριμοι και παραμένετε βυθισμένοι στη ζωή σας. Δεν κοιτάζετε πέρα από το παρελθόν.


M: Είστε ηθικοί και η απλότητά σας γίνεται συχνά μια πληγή για σας τους ίδιους. Είστε αληθινοί και ειλικρινείς. Συναντάτε πολλές φορές άνοδο και πτώση στη ζωή σας. Θέλετε πάντα να δείχνετε ότι είστε καλύτεροι από αυτό που σκέφτονται οι άλλοι για εσάς.


N: Συναντάτε εμπόδια και απώλειες στις προσπάθειες σας, αλλά η ισχυρή σας προσωπικότητά, σας εξασφαλίζει ότι θα αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και θα κερδίσετε. Έχετε μεγάλη γοητεία και είστε άριστοι φίλοι.  

Ξ: Είστε μεταβλητοί και φτάνετε στα άκρα για να εξασφαλίσετε την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Ο εγκέφαλο σας δίνει το μελλοντικό όραμα, αλλά στερείστε σε ευελιξία.

O: Είστε εγωιστές και όσα σκαμπανεβάσματα και αν έχετε στη ζωή σας δεν σταματάτε ποτέ. Κάνετε πολλούς φίλους καθώς επίσης και πολλούς εχθρούς. Εξαπατήστε συχνά, αλλά η φιλοδοξία σας, έστω και αργά σας οδηγεί σε πλούτη και μεγαλεία.


Π: Παραμένετε φαινομενικώς ήρεμοι παρά την απέραντη εσωτερική αναταραχή. Ευγενικοί σας άτομα, έχετε μια τεράστια δυνατότητα να δώσετε χαρά. Προτιμάτε τις καθαρές σκέψεις και πράξεις. Επιθυμείτε ότι σας περιβάλλει να είναι ειρηνικό.


Ρ: Είστε ενάρετοι, ισχυροί και ευχάριστοι. Κάνετε εύκολα φίλους, εκτιμάτε τις αληθινές αξίες και την αρετή. Χρησιμοποιείτε αυτές τις αρχές κατά τρόπο πολύ πραγματικό και κατά συνέπεια παίρνετε την επιτυχία σε κάθε τομέα.  Έχετε ευημερία και γόητρο στον κοινωνικό σας κύκλο.


Σ: Είστε δημιουργικοί και ευφυείς, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ανθρώπους για να προωθήσετε τα ενδιαφέροντά σας. Μερικές φορές τα ιδανικά σας, σας κάνουν να χάνετε στα παιχνίδια της ζωής.  

T: Νιώθετε ικανοποιημένοι, θέλετε την επιτυχία με δίκαια και σοφά μέσα και έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Είστε ανεξάρτητοι, αποφασιστικοί και αμετάκλητοι στις αποφάσεις σας.

Υ: Βυθίζεστε στα πιστεύω σας και προσπαθώντας να πείσετε και τους άλλους για αυτά είστε υπέρ αναλυτικοί. Έχετε συνήθως έναν στόχο στη ζωή και τον ακολουθείτε πιστά, ότι και να γίνει.


Φ: Σας αρέσει η οικογενειακή θαλπωρή. Φέρεστε παιδιάστικα, αλλά αυτό δεν σας προκαλεί απελπισία αλλά διασκέδαση. Είστε ηθικοί, αξιότιμοι, αληθινοί και έχετε μια διακαή επιθυμία να εξυπηρετήσετε τους άλλους.


X: Αγαπάτε την ειρήνη, θαυμάζετε την τέχνη και τη μουσική και γενικώς σας προσελκύει ότι έχει σχέση με τα καλλιτεχνικά. Πετυχαίνετε στη ζωή. Αργά και σταθερά φθάνετε στην επιτυχία.


Ψ: Αναμένετε σεβασμό από τους άλλους, νιώθετε ανώτεροι και μπορείτε να απορροφήσετε καλοσύνη για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η διάνοιά σας κάνει τους άλλους να συμφωνούν με την άποψή σας.


Ω: Εργάζεστε πολύ, είστε τολμηροί και προετοιμάζεστε για να διατρέξετε κινδύνους. Είστε ταπεινοί αλλά δε διστάζετε να αναλάβετε τις δυσκολότερες εργασίες. Σε μεγάλη ηλικία περνάτε θλίψη και μεγάλες ανησυχίες.