Social Icons

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Καρμικές σχέσεις


Σχεδόν οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε πολύ δεμένοι στην έννοια της αδερφής ψυχής σε μια διάρκεια ζωής και αρκετοί συνεχίζουν την αναζήτηση.
Όμως, αναπάντεχα ερωτήματα γεννιούνται μέσα από την προσπάθεια να γίνει πιο κατανοητό.

Υπάρχει αυτή η θεία σύνδεση με κάποιο άλλο πρόσωπο ή στην προσπάθεια να τη βρούμε και να την κρατήσουμε ζωντανή στο μυαλό μας, χάνουμε πολύτιμες συνδέσεις με άλλα πρόσωπα;
Σίγουρα στη ζωή του καθενός πέρασαν πολλοί σύντροφοι, που ήρθαν σε πολλές μορφές. Με κάποια συγκεκριμένα γνωρίσματα μπορούμε  να κατατάξουμε, να ξεχωρίζουμε και να αναγνωρίσουμε το είδος της σχέσης που έχουμε με κάποιο άτομο

Η ΑΔΕΡΦΗ ΨΥΧΗ είναι ξεχωριστά πρόσωπα που έχουμε μοιραστεί προηγούμενες ζωές και τις οποίες έχουμε αγαπήσει. Είναι άτομα που όταν συναντιόμαστε, αισθανόμαστε μια σύνδεση και μια περίεργη αίσθηση οικειότητας. Μαζί τους έχουμε άνεση και η σχέση που μοιραζόμαστε είναι συνήθως σε ένα θετικό επίπεδο.
Είμαστε διαφορετικοί αλλά ο καθένας μας έχει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών που τα καθιστά καταφανή από εκείνα τα άλλα που μπαίνουν στη ζωή μας και ενώ μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποια τριβή και μερικά προβλήματα μαζί τους, το αποφεύγουμε και η αρνητικότητα επιλύεται εύκολα.

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΨΥΧΗΣ: Μας δυσκολεύουν στο να καταλάβουμε τη σύνδεση ή την αγάπη που μας προκαλούν. Μένουν σπάνια στις ζωές μας για πάντα αλλά πάντα όταν αναφερόμαστε σε μία τέτοια ψυχή λέμε… «Εάν εκείνο το πρόσωπο δεν είχε κάνει..... Δεν θα ήμουν ή θα έκανα...»

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΨΥΧΗΣ: Είναι άνθρωποι που πρόκειται να μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε ένα στόχο ή έναν ειδικό σκοπό. Η βοήθειά τους είναι μερικές φορές ένα σχόλιο που γίνεται, ένα χαμόγελο, μια καλή λέξη, μια ώθηση όταν σκεφτόμαστε ότι δεν μπορούμε να πάμε ένα άλλο βήμα προς τα εμπρός. Μας βοηθούν με διάφορους τρόπους όταν το χρειαζόμαστε πολύ.
Συναντάμε τους συντρόφους ψυχής κάθε ημέρα σε ποικίλες καταστάσεις και περιστάσεις.
Τους αναγνωρίζουμε με την εξοικείωση που μας προσφέρουν και τις καλές συμβουλές για ένα πρόβλημα μας. Είναι εκεί όταν χρειαζόμαστε έναν δάσκαλο για να μάθουμε, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για πέντε λεπτά στο τηλέφωνο, όταν χρειαζόμαστε ένα χαμόγελο για να ομορφύνουμε τη μέρα μας, ή για να κάνουμε μια επαφή με τα μάτια που θα μας δείξει πως φαινόμαστε.
Μας ενθαρρύνουν και μας βοηθούν για να δοκιμάσουμε κάτι νέο ή διαφορετικό.

Η ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ: Είναι άτομα που έχουν μοιραστεί έναν ειδικό δεσμό της φιλίας και της αγάπης μας σε μεγάλη διάρκεια ζωής. Μαζί τους αισθανόμαστε την πλήρη, φυσική και ανοικτή ενέργεια. Η συνάντηση με μια δίδυμη ψυχή είναι όπως το τρέξιμο σε έναν καλό φίλο που δεν έχουμε να δούμε χρόνια. Μας βγάζουν εύκολα τα συναισθήματα που νοιώθουμε όταν συναντιόμαστε.
Αναγνωρίζουμε ΜΙΑ δίδυμη ψυχή ως άτομο με όλα τα χαρακτηριστικά ενός συντρόφου ψυχής αλλά με έναν πολύ ισχυρότερο και πιο μόνιμο δεσμό μεταξύ μας. Είναι συνήθως στενά οικογενειακά μέλη, ειδικοί φίλοι ή άτομα που μας καταλαβαίνουν εντελώς και δεν μας κρίνουν.
Υπάρχει πολύ συχνά μια πνευματική και σχεδόν ψυχική σύνδεση και συνήθως δεν χρειαζόμαστε ούτε τις λέξεις για να επικοινωνήσουμε μαζί, καθώς οι ψυχές μας είναι στα ίδια τηλεπαθητικά επίπεδα και σχεδόν διαισθητικά ξέρουμε τα συναισθήματά τους. Με την παρουσία τους χαμογελάμε και αισθανόμαστε καλά.
Βοηθάμε ο ένας τον άλλον με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και η φιλία μας γίνεται ακόμα ισχυρότερη στη διάρκεια της ζωής, αφού μια τέτοια σχέση διαρκεί συνήθως αρκετά έτη ή για πάντα. Ακόμα και σε περίπτωση χωρισμού το κάνουμε με έναν θετικό τρόπο και εκτιμάμε το χρόνο, την ενέργεια και τη φιλία που μοιραστήκαμε.
Παντρευόμαστε αρκετά συχνά τη δίδυμη ψυχή μας, όμως, πολλές φορές δεν  εκτιμάμε το δώρο που έχουμε με αυτή τη σύνδεση επειδή συνεχίζουμε να ψάχνουμε τι μας λείπει και χάνουμε  την αίσθηση ποιοι είμαστε ως άτομο. Μαζί με τη δίδυμη ψυχή μας έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε το ½ και το άλλο άτομο το άλλο ½. Δεδομένου ότι ενώνουμε τις ζωές μας, το μειονέκτημα είναι συνήθως ότι το ένα άτομο εξαφανίζεται στο άλλο πρόσωπο, φτιάχνοντας μια πορεία, έναν τρόπο και ενεργώντας ως μονάδα. Βέβαια, η διαβίωση χωρίς αυτό το πρόσωπο είναι πολύ σκληρή έως αδύνατη. Υπάρχει ένας βαθύς και σημαντικός πνευματικός δεσμός, ένα ηλεκτρικό ρεύμα της ενέργειας που ρέει μεταξύ μας και μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε ότι ανήκουμε σε αυτό το άτομο για πάντα και δεν μπορούμε να είμαστε χωριστά. Η ψυχή μας αναγνωρίζει και θυμάται τη δίδυμη ψυχή που μας δίνει τη φλόγα και για εμάς υπάρχει μόνο αυτή που είναι το τέλειο αντίστοιχό σας. Μερικές φορές ψάχνουμε ασταμάτητα και περνάμε επάνω στις θαυμάσιες σχέσεις που έχουν πολλή αύξηση, την εκμάθηση και τη χαρά εκείνης της ένωσης ψάχνοντας αυτήν την συγχώνευση του πνεύματος.

Τελικά, σε όποια κατηγορία και αν είναι η αδερφή ψυχή μας πρέπει να τιμήσουμε, να παγιοποιήσουμε και να επιτρέψουμε τις σχέσεις μας με άλλες που αυξάνονται, προκειμένου να επανασυνδεθούμε σε άλλες ενσαρκώσεις με αυτές τις θαυμάσιες ψυχές και να υπάρξουν ακόμη και περισσότερες που θα έρθουν σε μας όταν χρειαζόμαστε βοήθεια στην τωρινή μας ζωή ή στην επόμενη.

Το μόνο που  πρέπει να θυμόμαστε ότι μπορεί με τον πόνο να έρχεται κάποιες φορές η αύξηση, αλλά η αγάπη δεν πρέπει να είναι επίπονη τις περισσότερες φορές. Εάν μας βλάπτει είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι δεν είναι ένας σύντροφος ψυχής που πρόκειται να μείνει με διάρκεια.
Όλοι έχουμε αγγέλους, οδηγούς και πολλή βοήθεια σε κάθε μας ενσάρκωση. Θυμηθείτε ότι μπορούμε να είμαστε αδερφές ψυχές για πολλούς ανθρώπους. Η εργασία στην ύπαρξη καλού φίλου, δάσκαλου, γείτονα, θα βρει χιλιάδες συνδέσεις που μας περιμένουν.
Για όσους  πιστεύετε ότι έχετε ήδη ανακαλύψει τη δίδυμη ψυχή σας, να θυμάστε ότι σίγουρα δε θα είναι μια σχέση που θα σας πονάει, αλλά μια χαρούμενη ένωση 2 ψυχών που θα ενώνει και θα συμπληρώνει η μια την άλλη.
Υπάρχουν πολλές πορείες και όλες πρέπει να οδηγηθούν  με τις καρδιές μας.