Social Icons

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να ξαναβρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε.
 
ΛΕΩΝ: Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις. Δώστε στον εαυτό σας τη σημασία που πρέπει, για να μην αρχίσει να διαμαρτύρεται ψυχικά, πνευματικά ή σωματικά.
 
ΖΥΓΟΣ: Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν. Μια αύξηση των εσόδων σας που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε καθαρά τη θέση που μπορείτε να έχετε στη ζωή των άλλων, όπως και αυτή που θα μπορούν να έχουν οι άλλοι στη ζωή σας. Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαναβρείτε το χαμένο σας εαυτό και αφήστε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν την αγάπη που νιώθουν για εσάς. Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορέσετε να πείτε τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλλει την ψυχολογία σας και να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς.