Social Icons

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Αύγουστος...

Την 1 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα αυξήσει την ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Δεν είναι κακό να θέλετε να απελευθερωθείτε από κάποιες καταστάσεις, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεκινήσετε επανάσταση χωρίς αιτία, γιατί θα γκρεμίσετε ότι έχετε χτίσει μέχρι τώρα. Θα προκύψουν αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας ωθήσουν σε ανασχηματισμούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 2ου δεκαημέρου. Ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και συγχρόνως αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Δώστε λύσεις σε ότι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία.
 
Στις 6 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις φυγής και ωθεί σε υπερβολές. Αποφύγετε επαφές και συναντήσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Στις 9 ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με το Δία στον Ταύρο, δε θα μειώσει την κινητικότητα που υπήρχε στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούτε και να μη δώσετε  αφορμή να σας σχολιάσουν αρνητικά ή αναμιχθείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις.
 
Στις 13 ο Ήλιος στο Λέοντα σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, θα σας φέρει ψυχολογική υποστήριξη από άτομα που αγαπάτε, αλλά υπάρχει κίνδυνος η φροντίδα που θα δεχθείτε να την εκλάβετε ως καταπίεση και να φερθείτε απότομα.
 
Στις 15 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας κάνει να συμπεριφέρεστε απότομα απέναντι στους άλλους δημιουργώντας εκνευρισμό και αντιπαραθέσεις. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήνετε τη γλώσσα σας να τρέχει χωρίς σταματημό.
 
Στις 16 η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, φέρνει νέα ξεκινήματα και καινούριες εμπειρίες. Η σταθερότητα και οι πρωτοβουλίες που θα δείξετε τη δεδομένη στιγμή θα σας βοηθήσουν να βάλετε σωστές υποδομές για το μέλλον σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και μη βιαστείτε να τις προσπεράσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό  στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που αξίζει να τις εκμεταλλευτείτε, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ουρανού ίσως προκληθεί σύγχυση.
 
Στις 22 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, οδηγεί σε ακρότητες αι αλόγιστες σπατάλες. Περιορίστε την κρίση καταναλωτισμού που θα σας πιάσει, ώστε να μην πλήξετε τον οικονομικό σας τομέα. Ο Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς εύκολα θα μπορούν να σας εξαπατήσουν και να δημιουργηθούν σωρεία προβλημάτων.
 
Στις 24 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, κάνοντάς σας να αποσυντονίζεστε και να μην μπορείτε να οργανωθείτε σωστά. Αν δείτε πως επικρατεί ο εκνευρισμός μη βάλετε μπροστά στόχους ή σχέδια που δεν έχουν βάσεις να ξεκινήσουν. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα του εργασιακού χώρου που δε θα συμφωνούν με τις απόψεις σας, αλλά αντί να επιτεθείτε για να επικρατήσετε, προτιμήστε να αποχωρήσετε προσωρινά και να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας ώστε να βρείτε που δεν προχωρούν. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς). Ο Άρης στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία, κάνοντας συνδυασμό με τις ανάγκες σας.
 
Στις 27 με τον Ήλιο στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο στους Ιχθείς, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας εξαντλήσουν. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.
 
Στις 28 ο Άρης περνάει στον Ζυγό, αυξάνοντας την κοινωνικότητα και τις νέες επαφές. Θα έχετε την ευκαιρία να περνάτε περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα προκύπτουν πιο εύκολα συνεργασίες. Μικρές υποχωρήσεις κρίνονται απαραίτητες για να προχωρήσουν ευκολότερα τα σχέδιά σας.
 
Στις 29 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας.
 
Στις 31 η Πανσέληνος στους Ιχθείς, ενισχύοντας τους προβληματισμούς που έχετε για το μέλλον σας και ωθώντας σας να συνειδητοποιήσετε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας και μην αφήσετε την ευαισθησία να σας οδηγήσει σε ουτοπικά μονοπάτια.  Για να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας επιθυμίες  πρέπει να ξέρετε που βαδίζετε και τι είναι εφικτό να γίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).