Social Icons

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Κυριακή 23 έως 29/7/23

ΚΡΙΟΣ:
Η αποδοχή που θα εισπράττετε από τους άλλους θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε το νου σας απέναντι σε εκείνους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν, ώστε αν τυχόν προκύψουν προβλήματα σε μεταγενέστερο επίπεδο να μπορέσετε να τα προλάβετε. Δείξτε σθένος ψυχής, επιμονή στους σκοπούς σας και καλλιεργήστε περισσότερο την ελπίδα και τη θετική σκέψη. Επεξεργαστείτε κατάλληλα τις σχέσεις σας, κάνοντας μια καλή αρχή για να ξορκίσετε τις δυσκολίες. Δείξτε σοβαρότητα γιατί για ότι συμβαίνει δεν υπάρχουν υπαίτιοι και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει εξίσου τις ευθύνες του.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας, χωρίς να περιμένετε οπωσδήποτε βοήθεια από τους άλλους. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε ακόμη και σε καταστάσεις που δε σας αρέσουν ή δε σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας, είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφετε. Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση. Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε πιο ρεαλιστικά τη ζωή σας, καθώς τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε και τις δύο όψεις του νομίσματος στις υποθέσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε τακτική και να μην κάνετε συνέχεια τους ήρωες. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σύνθετες, αλλά δε θα είναι δύσκολο να κάνετε τη συγκρότηση του ψυχισμού σας. Χρησιμοποιήστε την εργασία ή τις συναναστροφές σας, για να αναπληρώσετε τις εσωτερικές σας ελλείψεις. Η αισιοδοξία σας θα ανέβει αισθητά και οι προτάσεις για συνεργασίες, εκτός από πολλές, θα είναι και αρκετά ενδιαφέρουσες.
 
ΛΕΩΝ: Κινηθείτε ώριμα και με λογική, ώστε να μη χάσετε το μέτρο και προβείτε σε υπερβολές. Θα πρέπει να θυμάστε πως όσο και αν οι συνθήκες σας ευνοούν, θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις τόσο με τους συνεργάτες, όσο και με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις από τους άλλους, γιατί ίσως βγουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν είχατε καταφέρει να κλείσετε οριστικά ή ίσως ζήσετε τις συνέπειες από λάθη συμπεριφοράς που έγιναν στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα παράπονα που έχετε συσσωρεμένα μέσα σας. Θα νιώθετε παραμελημένοι λόγω του άγχους που θα σας καταβάλλει, όμως, αν δημιουργήσετε σωστές βάσεις στις σχέσεις σας θα ανταπεξέλθετε με ευκολία στις λιγότερο καλές περιόδους της ζωής σας. Οι ιδέες σας μπορούν να αποδειχθούν επικερδείς και θα τα καταφέρετε αν πείσετε και τους πιο επιφυλακτικούς συνεργάτες σας. Όσοι από εσάς, δεν είστε τόσο φιλόδοξοι, θα μπορέσετε να περάσετε το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα, μέσα σε ευχάριστες φιλικές συντροφιές, να διασκεδάσετε, ακόμα και να ταξιδέψετε κάπου.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι τελευταίες ημέρες θα είναι σημαντικές, ενώ η συναισθηματική σας ζωή, θα περάσει μερικές σύντομες, αλλά δυνατές αισθησιακές συγκινήσεις. Έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε σχέσεις με αξιόλογα άτομα. Εάν συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, είναι σίγουρο το πώς το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να δημιουργήσετε αντιπάθειες. Παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας και αν χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας για να συμβιβάσετε τα αντίθετα, κάντε το και θα υπάρξουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας που θα σας βοηθήσουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το εύστροφο μυαλό σας, θα ωθήσει τους ανθρώπους που σας συναναστρέφονται, να σας προσεγγίσουν περισσότερο για να μοιραστούν μαζί σας τα προβλήματα και τα μυστικά τους, αλλά και για να ζητήσουν τη συμβουλή σας. Χρησιμοποιήστε τις θετικές επιδράσεις που θα έχετε από τις συζητήσεις, προς όφελός σας, προσέχοντας την τάση που έχετε να βάζετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας, γιατί η επιθυμία σας να βρίσκεστε διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να σας κάνει να συμπεριφέρεστε άκαμπτα και σχολαστικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανοιχτείτε και εκφράστε με περισσότερη άνεση, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις ιδέες και τα επιχειρήματά σας. Ο τομέας που συναντάει πρόβλημα είναι ο οικονομικός σας, καθώς δε διαχειρίζεστε καθόλου συνετά τα χρήματά σας. Παρόλα αυτά, με τη βοήθεια της τύχης που ποτέ δε σας εγκαταλείπει, έχετε  καταφέρει να κλείσετε αρκετές τρύπες, ώστε να μην αποδιοργανωθείτε τελείως. Η προσωπικότητά σας εντυπωσιάζει, ακόμα και αν περνάτε δύσκολα. Εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως, προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο μοναδικός συνδυασμός ερωτισμού και αισθησιασμού που έχετε, σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Διαθέτετε πάντα και εκείνο το γλυκό και φιλικό χαμόγελο, που σας κάνει να αρέσετε σε όλους. Οπότε, μην αφεθείτε στις αρνητικές επιρροές, που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μια ψυχοσωματική υποτονικότητα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και αν προκύψουν μικρά προβλήματα υγείας, μην τα αμελήσετε. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν πραγματικά, για να αποβάλετε το στρες και το άγχος που σας προκαλεί η καθημερινότητα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ποιότητα και η δομή των σχέσεών σας, θα μεταβάλλει κατά κάποιο τρόπο τη ζωή σας, επομένως είναι σημαντικό να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε από τον εαυτό σας, από τους άλλους και από το μέλλον σας, για να επιδιώξετε νέους και εφικτούς στόχους, χωρίς να παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να ερωτευθείτε σε βαθμό απογείωσης, καθώς παραμένετε αθεράπευτα ρομαντικοί. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω.
 
ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι, κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα τη γκρεμίσει οριστικά καθώς θα είναι αδύνατο, να διατηρηθεί κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε καλά πριν παρασυρθείτε, γιατί μαζί θα αλλάξει και η ψυχολογική σας διάθεση με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρείστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο.