Social Icons

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ώριμοι για να θέσετε σε μια νέα πιο αισιόδοξη προοπτική τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν.
 
ΛΕΩΝ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με το σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δε θα σας αρέσουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που στην ουσία οι ίδιοι δημιουργήσατε και θα έχετε μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση.
 
ΖΥΓΟΣ: Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία, θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα νέα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε μια πιο ξεκάθαρη και καλύτερη κατάσταση στη ζωή σας όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και στα αισθηματικά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με το σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η μέρα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο συνδυασμός των βιωμάτων που έχετε μέχρι τώρα με τα σενάρια που έχετε υπόψη, θα φέρει κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα σας όπλα, όπως τη φυσική σας γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δε θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε αρκετές κατακτήσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι οιωνοί της συναισθηματικής σας ζωής είναι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά καθώς θα πάρετε μια πρώτη δόση του έρωτα που θα σας ικανοποιήσει.