Social Icons

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος...


Στις 3 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας.

Στις 5 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό, προκαλεί αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή καθώς δύσκολα θα μπορείτε να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και θα είστε επιρρεπείς σε ερωτικούς πειρασμούς. Αποφύγετε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα εκφραστείτε σωστά.

Στις 9 Νέα Σελήνη στο Ζυγό, φέρνει εξελίξεις, απρόοπτα αλλά και δοκιμασίες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον επαγγελματικό και το συναισθηματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν αλλαγές που θα ταράξουν τα νερά. Μη βιαστείτε να επαναστατήσετε ή να αντιδράσετε, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν στη συνέχεια θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν είχατε κάνει μέχρι στιγμής σωστές επιλογές. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ((Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 10 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, κάνοντάς σας περισσότερο διαισθητικούς. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μειώνοντας τα περιθώρια λάθους, καθώς ότι διαλέξετε τώρα δύσκολα θα το αλλάξετε. Ταυτόχρονα θα είστε αρκετά περίεργοι να μάθετε τα πάντα, ενώ ότι πληροφορία θα λάβετε θα την κρατάτε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Στις 11 με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες.

Στις 12 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις. Ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

Στις 19 ο Ερμής στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, αυξάνοντας τη διαίσθηση και κάνοντάς μας πιο δημιουργικούς. Απλά αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα. Ο Ερμής στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.

Στις 22 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

Στις 24 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνοντας δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.

Στις 28 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 31 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Η Αφροδίτη περνάει ανάδρομη στο Ζυγό και οι ισορροπίες στις σχέσεις σας αρχίζουν να χάνονται. Ασυνεννοησία, εντάσεις και νεύρα θα σας αποδιοργανώνουν και δε θα βρίσκεται ανταπόκριση και κατανόηση στους γύρω σας. Η πεσμένη σας διάθεση θα σας αποτρέψει από εξόδους, κάνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο να μικραίνει. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν.