Social Icons

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πλούσιες και θα διέπεστε σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ωφελείστε και επαγγελματικά. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και κρατήστε καλά τα μυστικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης, θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο. Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά του άγχη τον έχουν καθηλώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων.

ΛΕΩΝ: Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση. Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση.

ΙΧΘΥΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.