Social Icons

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με πρακτικότητα και στρατηγική θα εξαλείψετε την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια. Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική σας απόδοση θα φτάσει στο μάξιμουμ.

ΛΕΩΝ: Η διάθεση και η ετοιμότητά σας, θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει. Ανανεώστε κάθε τι που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα. Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών, θα φέρουν στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη.

ΖΥΓΟΣ: Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους. Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ευκαιρίες του εργασιακού σας χώρου, σας ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα. Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναδείξτε τα πραγματικά σας ταλέντα και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ότι σας ταλαιπωρεί. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα.


ΙΧΘΥΣ: Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε σας και το περιβάλλον σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα.