Social Icons

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Απρίλιος- Ιούλιος 2015

Μπορεί ο καιρός να κάνει τα δικά του, αλλά είναι γεγονός ότι έχουμε μπει για τα καλά στην Άνοιξη και οδεύουμε σταθερά προς το καλοκαίρι. Μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια, όλοι περιμένουμε  και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο όσο οι μήνες προχωρούν και θα έρθουν ζεστές και ηλιόλουστες ημέρες.
Κάτι που μπορεί να μας κάνει να ξεφύγουμε από την πνιγηρή καθημερινότητα είναι ο προσωπικός και συναισθηματικός μας τομέας. Ας πάρουμε λοιπόν μια ιδέα για το πως θα είναι ερωτικά οι επόμενοι μήνες για κάθε ζώδιο χωριστά, ποιες θα είναι οι καλύτερες μέρες, καθώς και ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από τα άλλα και κατέχουν τις πρώτες πέντε θέσεις... 


ΚΡΙΟΣ: Με το Δία να δίνει ζωή στα ερωτικά σας και τον Κρόνο να σας βοηθάει να απελευθερωθείτε, πειραματιστείτε και απολαύστε όμορφες στιγμές. Από τις 8 Απριλίου έως τις 14 Ιουνίου, θα εκπέμπετε μαγνητισμό και θα μπορείτε να εκφράζετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Από τις 25 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί στην ερωτική σας ζωή που θα σας οδηγήσουν  να επανεξετάσετε καταστάσεις που είχατε αποδεχθεί. Άτομα του παρελθόντος κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, αλλά δε θα υπάρξει για αυτά δεύτερη ευκαιρία καθώς πλέον έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σας.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 12, 21, 28 Απριλίου / 6, 16, 24, 25, 27, 30 Μαΐου / 29 Ιουνίου / 13, 26 Ιουλίου.


ΤΑΥΡΟΣ: Από τις 17 Μαρτίου που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και θα παραμείνει έως τις 1ο Απριλίου, ενεργοποιείται η γοητεία σας και η αγάπη έρχεται προς το μέρος σας χωρίς να την επιδιώξετε. Όλα θα λειτουργούν υπέρ σας καθώς από τις 31 Μαρτίου θα περάσει και ο Άρης στο ζώδιό σας που θα σας προσθέσει πάθος και επιθυμία να νιώσετε και πάλι ερωτευμένοι. Μέχρι και τα μέσα Μαΐου η προσωπικότητά σας θα αναδεικνύεται και θα κερδίζει έδαφος. Από τις 25 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θα σας γυρίσουν πίσω ή θα σας αποξενώσουν.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 12, 19, 21, 22, 24 Απριλίου / 2, 9, 16, 25, 27 Μαΐου / 10, 22, 29 Ιουνίου / 5, 16, 19, 26, 30 Ιουλίου.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγάπη για εσάς σημαίνει διασκέδαση και ψυχαγωγία και μπορείτε να το έχετε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015. Ο Απρίλιος είναι ιδανικός για να τερματίσετε σχέσεις που σας έχουν φθείρει ή να ισχυροποιήσετε σχέσεις που έχετε επιβεβαιώσει ότι της επιθυμείτε. Η επιλογή θα είναι δική σας και θα εξαρτηθεί από το πόσο χρόνο θα αφιερώσετε για τα προσωπικά σας «θέλω». Τον Ιούνιο αρκετοί από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο της επισημοποίησης.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 6, 11, 22, 24 Απριλίου / 1, 2, 18, 27 Μαΐου / 6, 10, 21, 22 Ιουνίου / 1, 3, 5, 19, 30 Ιουλίου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Η ρομαντική πλευρά της ζωής σας θα είναι ζωντανή και άκρως συναρπαστική. Το πλανητικό σκηνικό σας εγγυάται κατανόηση και αγάπη  από το Μάιο που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας. Μπορείτε να είστε επιλεκτικοί, αλλά να κάνετε τη σχέση που έχετε ή που αρχίσετε να ανθίσει.
Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να είστε αφοσιωμένοι, να δώσετε κάποιες παραπάνω ελευθερίες και να μειώσετε αισθήματα ζήλιας. Τον Ιούνιο που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 24, η δυναμικότητά σας έρχεται σε πρώτο πλάνο δίνοντάς σας την ευκαιρία να ισορροπήσετε απέναντι στις επιθυμίες σας.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 12, 19, 21, 28 Απριλίου / 15, 26, 25, 27 Μαΐου / 6, 22, 29 Ιουνίου / 1, 26 Ιουλίου.


ΛΕΩΝ: Με το Δία να συνεχίζει τη διέλευσή του στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα νιώθετε αρκετά δυνατοί να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος, αλλά ταυτόχρονα θα επιθυμείτε να οικοδομήσετε μια σχέση που θα σας προσφέρει ασφάλεια και αγάπη. Από τις 31 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας θα προβληματιστείτε, θα αναθεωρήσετε αποφάσεις και θα καταναλώνετε περισσότερο χρόνο για την προσωπική σας ζωή. Στις 22 Ιουνίου που ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με το Δία, θα θέλετε να πάρετε δεσμεύσεις, αλλά να βιώσετε και νέες περιπέτειες.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 2, 6, 11, 12, 22, 26 Απριλίου / 7, 11, 18, 24, 25, 27 Μαΐου / 8, 10, 22, 23, 29 Ιουνίου / 1, 13 Ιουλίου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η άνοιξη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη συναισθηματική σας ζωή, γεμάτο πάθος, ενθουσιασμό, δυναμισμό και ρομαντισμό. Φιλίες μπορεί να μετατραπούν σε σχέση, ακόμα και να καταλήξουν σε γάμο. Από το Μάιο μέχρι και τον Ιούνιο θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες στιγμές, ενώ το ενδεχόμενο γάμου ή απόκτηση παιδιού  θα είναι από τα πιο δυνατά σενάρια. Οι διακοπές για τους ήδη δεσμευμένους θα βελτιώσει τη σχέση σας, ενώ για τους αδέσμευτους θα είναι ιδανική περίοδος να αποκτήσουν το σύντροφο που ονειρεύονται.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 2, 12, 13, 19, 24, 25 Απριλίου / 2, 15, 16, 27 Μαΐου / 6, 9, 10, 22 Ιουνίου / 5, 11, 13, 19, 22, 24, 30 Ιουλίου.


ΖΥΓΟΣ: Είστε έτοιμοι για αλλαγές αλλά και για να κυνηγήσετε τα «θέλω» σας. Με την είσοδο της Άνοιξης γίνατε περισσότερο παρορμητικοί και ένθερμοι με τους γύρω σας. Με τον Άρη να κυριαρχεί στον τομέα των σχέσεών σας από το Μάρτιο δεν μπορεί παρά στη συνέχεια να είστε πιο ένθερμοι απέναντι στους άλλους ή στη σχέση σας. Η Πανσέληνος του Απρίλη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας προβληματίσει εν μέρει για τις αποφάσεις σας, αλλά θα είναι παροδικό. Μέχρι και τον Ιούλιο θα υπάρχει ρομαντισμός και ενδιαφέρουσες προτάσεις για να ξεκινήσετε μια σχέση όσοι παραμένετε αδέσμευτοι.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 12, 26, 28 Απριλίου / 7, 16, 27 Μαΐου / 27, 29 Ιουνίου / 26 Ιουλίου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και θα θέλετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Όμως, μέχρι τον Απρίλιο θα ήταν σκόπιμο να αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε ότι σχετίζεται με τα ερωτικά σας, καθώς δε θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε. Θα υπάρχουν συγκρούσεις και διαφορές απόψεων που θα σας απογοητεύσουν. Από τον Ιούνιο το πάθος σας θα είναι αυξημένο, ώστε να προβείτε σε μια πιο στενή σχέση και αν επιδιώξετε αυτά που ζητάτε από αυτήν.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 12, 19, 21, 28, 29 Απριλίου / 16, 25, 27 Μαΐου / 9, 22, 29 Ιουνίου / 8, 26 Ιουλίου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης, κάνουν την προσωπική σας ζωή να μοιάζει με πυροτέχνημα. Παρορμητικοί και επίμονοι ταυτόχρονα βάζετε μπροστά τις επιθυμίες και ωριμάζουν τα συναισθήματά σας. Η ερωτική σας ζωή έχει γίνει ήδη πιο συναρπαστική, αλλά το πλανητικό σκηνικό του Μαΐου, θα φέρει συγκρούσεις και παρεξηγήσεις που μπορούν να προκαλέσουν ρήξη στη σχέση σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε το σύντροφό σας ώστε μπαίνοντας ο Ιούνιος να έχετε βρει τις ισορροπίες.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
6, 11, 22 Απριλίου / 1, 15, 2 Μαΐου / 5, 6, 10, 21 Ιουνίου / 1, 5 Ιουλίου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν αναζητάτε την αγάπη οι μήνες Απρίλιος και Μάιος, είναι ιδανικοί για να κυνηγήσετε τον έρωτα και να αποκτήσετε σχέση ή να καλυτερέψετε την ήδη υπάρχουσα. Η ρεαλιστική σας στάση θα βοηθήσει να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις που θα είναι ευνοϊκές για το μέλλον σας. Από τον Ιούνιο και μετά θα εμφανιστούν εμπόδια που απαιτούν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μέχρι να βγείτε από τη δύσκολη περίοδο, ώστε η όποια σχέση σας να επιβιώσει.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
1, 12, 18, 28 Απριλίου / 11, 15, 16, 24, 27 Μαΐου / 6, 14, 22, 27 Ιουνίου / 1, 13, 21, 26 Ιουλίου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με το Δία να σας προκαλεί οικειότητα θα αναζητάτε στενότερες σχέσεις και βαθύτερες επαφές. Από τις 8 Απριλίου που θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα η εστίαση στα «θέλω» σας θα είναι ευκολότερη. Από τις 19 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, οι σχέσεις σας θα είναι ευάλωτες και θα υπάρχει έντονο πρόβλημα επικοινωνίας. Επιβραδύνετε, επανεξετάστε καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς. Από τις 25 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, το παρελθόν σας επανεμφανίζεται και σας κάνει να αμελείτε το μέλλον σας.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
6, 8, 10, 26 Απριλίου / 7, 30 Μαΐου / 10, 23, 29 Ιουνίου / 2, 9, 23 Ιουλίου. 


ΙΧΘΥΣ: Ρομαντικές επαφές ακόμα και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο φαίνεται πως θα προκύψουν τους μήνες που ακολουθούν. Η έκλειψη του Απριλίου θα φέρει σημαντικές ανακαλύψεις και αποκαλύψεις, που θα σας κάνουν να δείτε με διαφορετικό μάτι υπάρχουσες καταστάσεις. Με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου, επανεξετάστε την προσωπική σας ζωή και κάντε την πιο ισχυρή όπου υστερεί. Από τις 24 Ιουνίου που ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο θα αυξηθεί ο αυθορμητισμός και η επιθυμία σας να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας.
Καλές ημέρες για ενίσχυση αγάπης, προσέλκυση σχέσης, γάμο:
11, 12, 19, 22, 25, 29 Απριλίου / 1, 15, 16, 27 Μαΐου / 5, 6, 9, 10, 21 Ιουνίου / 1, 3, 5, 8, 13, 16, 24 Ιουλίου.


ΕΥΝΟΗΜΕΝΑ ΖΩΔΙΑ


Στην κορυφή της εύνοιας στον τομέα των ερωτικών βρίσκονται οι Λέοντες καθώς ο Δίας μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα βρίσκεται στο ζώδιό τους και μπορούν να εκμεταλλευτούν τα οφέλη της παρουσίας του. Χρησιμοποιώντας σωστά την ενέργειά τους μπορούν να δημιουργήσουν μια ονειρεμένη προσωπική ζωή.  Ακολουθούν οι Υδροχόοι που έχουν το Δία ακριβώς απέναντί τους και θα εισπράξουν τη θετική ενέργεια που δέχονται τα λιοντάρια. Δε θα τους λείπει ούτε η δύναμη, ούτε το σθένος για να κατακτήσουν τον ερωτικό τους στόχους ή να καλυτερέψουν τη σχέση τους. Τρίτοι στη σειρά είναι οι Αιγόκεροι με τον Πλούτωνα να βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό τους, όπου θα κληθούν να αφήσουν πίσω τους ψυχοφθόρες καταστάσεις και να αρχίζουν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και όλα θα είναι πιθανά. Μία νέα σχέση, επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας, ακόμα και απόκτηση απογόνων. Τέταρτοι ακολουθούν οι Κριοί όπου το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σημαντικές θετικές όψεις για να μπορέσουν να εκφραστούν, αλλά και για να έχουν άπλετες ευκαιρίες για διασκέδαση. Ο Ουρανός θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις, κάνοντας τους πιο ενθουσιώδεις και πιο τολμηρούς. Πέμπτοι βρίσκονται οι Παρθένοι καθώς η καλή τύχη γίνεται οδηγός τους γεμίζοντας την καθημερινότητά τους με νέες δραστηριότητες που θα τους οδηγήσουν σε μια πιο υγιή προσωπική ζωή. Νέες κατακτήσεις αλλά και αποκατάσταση προβλημάτων σε υπάρχουσα σχέση θα γίνονται επιτυχώς.