Social Icons

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο. Δε χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεσπάτε σε άτομα που δε σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και πραγματοποιώντας μια εκδρομή.
 
ΛΕΩΝ: Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα. Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε και η αυξημένη δημιουργικότητά σας, δε σημαίνουν ότι μπορείτε μέσα σε μια μέρα να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα δυσάρεστα που έχουν υπάρξει στη ζωή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή. Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.