Social Icons

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Κυριακή 7 έως 13/3/21

ΚΡΙΟΣ:
Σκεφτείτε ένα-ένα τα λάθη που έχετε κάνει πάνω στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι ρίχνοντας ευθύνες στο ταίρι σας. Έχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε πως το σεξαπίλ δεν είναι το μοναδικό όπλο για να κατακτήσετε το σύντροφό σας. Εσείς οι αδέσμευτοι όμως, είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη. Δεν είναι  κακό αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε καταπιέζετε τον εαυτό σας.


 
ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας δε θα είναι ότι καλύτερο με τόσο άγχος, όμως, αφού δεν κάνετε ούτε μια προσπάθεια να τα αποβάλετε, αλλά γίνεστε εριστικοί και αυταρχικοί, πως θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν τις πραγματικές σας ανάγκες. Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας, θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούριες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος. Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμα και αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική σας υπόθεση. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο για αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που και οι ίδιοι αισθάνεστε ότι πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Και δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον που κυνηγώντας την αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι. Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά. Το χιούμορ και το γέλιο και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας.
 
ΛΕΩΝ: Πολλοί θα απορήσουν για τη στάση σας και αρκετοί από τους συνεργάτες σας, δε θα έχουν τη διάθεση να σας ακολουθήσουν, αφού θα θεωρούν παράλογα ή τρελά τα σχέδιά σας, όμως, δεν πρέπει να τους ρίξετε άδικο εφόσον δεν τους εξηγείτε τι είναι αυτό που θέλετε και απλώς απαιτείτε να γίνουν όλα «εδώ και τώρα». Οι επιτυχίες που θα έχετε μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήστε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε το σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας. Ξεδιπλώστε λίγο το ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης, κάνει το σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να δημιουργήσετε μια σχέση, έστω και περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, γιατί έτσι θα μειώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. «Χτίστε» τη ζωή σας, έτσι που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας.
Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρους τους ηρωισμούς που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες. Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σας αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική σας ζωή επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη  σε άλλους τομείς που μπορούν να προχωρήσουν θετικά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, γιατί εσείς θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις και οριστικές, χωρίς να χρονοτριβείτε άλλο, αλλά ούτε και να τα αναβάλετε για αργότερα. Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του τώρα με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη, πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δε γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας, σπαταλώντας εισοδήματά σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί τα προβλήματα που έχετε, δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του έτερόν σας ήμισυ. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου. Παρόλο που είστε αρκετά παρεξηγημένοι σα ζώδια είστε άνθρωποι που όταν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση είστε πολύ σωστοί και ηθικοί.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν ακόμα είστε σε αναζήτηση συντρόφου μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η άποψη πως και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει, ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας.