Social Icons

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτικής τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σας.
 
ΛΕΩΝ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ότι σας αγχώνει.
 
ΖΥΓΟΣ: Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολύ περισσότερα. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Εάν δε θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δε σας συμφέρουν, κρατήστε σιγή ιχθύος.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας.