Social Icons

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Κάντε ταξίδια, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης. Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία να κατά λάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.
 
ΛΕΩΝ: Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια. Θα υπάρξει έντονα η πιθανότητα του λάθους, καθώς θα συναντήσετε αρκετές καθυστερήσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιέσετε τα πράγματα και βιάσετε καταστάσεις, γιατί αντί να κερδίσετε χρόνο θα αντιμετωπίσετε και άλλες αναβολές. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να μη δώσετε υποσχέσεις μόνο και μόνο για να πείτε κάτι, καθώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα γίνουν απαιτητικά, ζητώντας να υλοποιήσετε ότι τάξατε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε λίγο το στυλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα επανέρθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιο τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δε γίνονται.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπάνε, σας στηρίζουν και που θα είναι πρόθυμα να σας φτιάχνουν τη διάθεση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εντάσεις που υπήρξαν σας κούρασαν και προσπαθείτε να μη φανεί και στο σώμα σας. Απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας.
 
ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε προσεκτικά και όχι νιώθοντας πως ότι κάνετε είναι αγγαρεία. Η μεθοδικότητα στις κινήσεις σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.