Social Icons

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων, θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ότι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα.
 
ΛΕΩΝ: Οι φίλοι δε θα λείπουν από τη ζωή σας αλλά μάθετε να είστε πιο εκλεκτικοί και να προτιμάτε τους λίγους και καλούς. Μην αφήσετε τη διάθεσή σας να μεταβάλετε και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα.
 
ΖΥΓΟΣ: Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και απολαύστε ευχάριστες εκπλήξεις που θα δώσουν καινούριο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας και μη σας πιάνει πανικός.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε ενισχυμένη την έκφραση που θα σας οδηγήσει στο να βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους, μα μην ξεχνάτε την αυτοσυγκράτηση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τας νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις, δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση.
 
ΙΧΘΥΣ: Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν. Δεχθείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά.