Social Icons

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Κυριακή 21 έως 27/3/21

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός σας τομέας, είναι ικανός να σκιάσει το συναισθηματικό σας και αυτό θα έχει σα συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε, όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας, θα επικροτηθεί από τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας, για να επωφεληθούν κάποιοι, που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον.


 
ΤΑΥΡΟΣ: Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας. Μια καινούρια σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που δεν αποκλείεται να προέρχεται και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν ξαφνικά, θα σας ωθήσουν να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε. Μην βάλετε γρήγορους και τρελούς ρυθμούς στα εργασιακά σας θέματα, ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν και να συγχρονιστούν με εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχατε σκεφτεί ή προβλέψει για την παρουσία τους και τα σχέδιά σας θα έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια, όμως, αυτή τη φορά δε θα είστε θεατές, αλλά οι βασικοί πρωταγωνιστές. Οι εμπνευσμένες ιδέες και οι έξυπνες στρατηγικές θα απομακρύνουν τα λάθη και θα επαναφέρουν την πολυπόθητη αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε τώρα που μπαίνετε σε φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό, να είναι όλα άψογα και να έχουν σωστές βάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές, θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί. Με μια πιο εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας, θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο. Δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δε θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.
 
ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε για να προβάλλετε τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας θα υπάρχουν, αλλά αν θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα των ημερών, διαλέξτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε μόνο σε αυτή σας την προσπάθεια, να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων. Οι αδέσμευτοι εμμένετε να κολλάτε σε κάποιες παλιές «πληγές», που δε σας αφήνουν να ξεχάσετε ή να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούρια θεμέλια στη ζωή σας. Αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα για να τον ευχαριστήσετε από πλευρά σας, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας. Προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα σας κατανοούν εύκολα και έτσι εσείς θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και σας κάνουν να νιώθετε ότι πιέζεστε. Είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά στο τέλος και βάζοντας τη λογική σας να επικρατεί, θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες. Βάλτε μπροστά την πείρα, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε, για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας και προδιαθέστε τον εαυτό σας, γιατί σας περιμένει δουλειά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας. Επικεντρωθείτε στην καλυτέρευση του βιοτικού σας επιπέδου και μη μένετε αδιάφοροι για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αποφασίστε έστω για μια μέρα να μην είστε τόσο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι και θα ανακαλύψετε πως αυτή η συμπεριφορά σας ταιριάζει περισσότερο και σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια των άλλων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική. Έχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς που τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας. Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή, αλλά οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο να βρείτε διέξοδο στα όποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σας. Με αυτή τη γνώριμη τακτική που έχετε, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο.
 
ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει μεταξύ σας αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερών σας προσωπικών συναισθημάτων. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές. Δημιουργήστε μια υποτιθέμενη ανανέωση στη σχέση σας. Θέτοντας τη συνύπαρξη με το σύντροφο σας σε νέες βάσεις. Ίσως δε σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως, θα είναι προσωρινές αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας.