Social Icons

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020



ΚΡΙΟΣ: Θα ανανεωθεί θετικά η ζωή σας, αλλά δε θα πρέπει να αγνοήσετε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας και τις διακυμάνσεις της έμπνευσής σας που συχνά σας διακατέχει.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που σας απασχολούν και να βρείτε νέο τρόπο έκφρασης ή και επιλογής σ’ όλη τη γκάμα των σχέσεών σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια σχετική ασάφεια θα υπάρχει στις επαγγελματικές σας σχέσεις, οπότε οργανωθείτε, τακτοποιήστε εκκρεμότητες και φανείτε προνοητικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας για κουβέντες που μπορεί να σας κάνουν να μελαγχολήσετε.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να δώσετε ακόμα μία ευκαιρία σε ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει απογοητεύσει. Με δυναμισμό και θάρρος, οδηγήστε μια συζήτηση εκεί που εσείς θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά με το σύντροφό σας, μοιραστείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες του. Μην αφήνετε κενά εκεί που δεν πρέπει και πείτε αυτό που έχετε να πείτε, χωρίς ενοχές.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να περάσετε ήρεμα τη μέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς. Αποφύγετε να δώσετε ή να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους. Εάν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, κάντε το με την κατάλληλη εμφάνιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη γίνεστε εγωκεντρικοί, αλλά δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε προσωπικά θέματα, διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν, γι’ αυτό μην το παρακάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προετοιμαστείτε καλύτερα ώστε κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις να μη σας πτοήσουν. Βρείτε λύσεις από την εμπειρία του παρελθόντος και βοηθηθείτε σε καθημερινές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα κάνει πιο φανερά τα αποτελέσματα των αλλαγών που έχετε τολμήσει. Μην επιτρέψετε σε δυσάρεστες σκέψεις και ανασφάλεια να σας χαλάσουν τη διάθεση.