Social Icons

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει και θα σας τα δώσει αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί. Εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια επιτυχής  συμφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ανανεώσει. Ένα ταξίδι εκτός του ότι θα σας ξεκουράσει θα σας αλλάξει ριζικά και τη διάθεση.

ΛΕΩΝ: Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε. Πρέπει πάση θυσία όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ότι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα. Η υπερένταση δε σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας.

ΖΥΓΟΣ: Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας. Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχετε αφήσει εδώ και καιρό, πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να διαλέξετε σε διαφορετικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς. Πρέπει να είστε τόσο ξεκάθαροι με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας. Ξέρετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δε θα πληρωθούν αναλόγως.

ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα. Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι θετικά.