Social Icons

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά, χωρίς να χάνεστε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα θεωρείτε ενοχλητικά, για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις σε ότι σας απασχολεί, έχοντας μια πιο καθαρή εικόνα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να ανταπεξέλθετε τις διαθέτετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν μια που θα είστε απασχολημένοι με τα οικονομικά σας θέματα, να μπερδευτείτε και να βάλετε σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, με σκοπό να δείτε ποιες είναι οι αντοχές τους.

ΛΕΩΝ: Μια κατάσταση που δε σας καλύπτει πια, δεν είστε υποχρεωμένοι να τη δέχεστε, ενώ αν έχετε μια συμπαθητική σχέση που μπορεί να βελτιωθεί αποφύγετε να τη βάλετε σε κίνδυνο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πείτε τέλος στις αδιαθεσίες σας που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία που θα νιώθετε σε πράγματα που θα σας ευχαριστούν.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να συνεργαστεί με το αναλυτικό πνεύμα που διαθέτετε, χωρίς να κάνετε ανοίγματα για να βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε πως τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν καταβάλετε προσπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και να αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους.
                   
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δε συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΣ: Εάν στα άμεσα σχέδιά δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία.