Social Icons

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Ίσως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Δεχθείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με το ρομαντισμό σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας.,

ΛΕΩΝ: Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό σας μέλλον. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας. Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τρόπους που θα προβάλουν τη δουλειά σας και να κάνετε μια γενική αναδιοργάνωση, επενδύοντας ταυτόχρονα ενέργεια, εργασία και χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο φόβος που σας προκαλεί ο ανταγωνισμός, σας κάνει να είστε επιθετικοί στους συνεργάτες σας και αυτό δε βοηθάει στο να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας ζητημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα. Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση σας σε όσοι είστε δεσμευμένοι και δεν αποκλείεται αν δεν έχει γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα να διαλυθεί οριστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Κρατήστε το επίπεδο στις συζητήσεις σας και μη ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά.

ΙΧΘΥΣ: Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές.