Social Icons

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

ΛΕΩΝ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα. Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρο σας. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε γίνετε και δε χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Το περισσότερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε ένα πρόσωπο σε εσάς που δεν είχατε ξαναδεί. Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται. Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν.

ΙΧΘΥΣ: Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο. Ίσως υπάρξουν προβλήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο.